NIEUWE JUBILEUMPRODUCTEN

Villeroy&Boch viert het 275-jarige bedrijfsjubileum

Laat u inspireren door onze gelimiteerde nieuwe jubileumproducten

Onze wortels gecombineerd met de laatste trends: Met de gelimiteerde nieuwe producten in de jubileum-look hebben we iets buitengewoons gecreëerd. In de nieuwe uitvoering van het populaire Paradiso-decor komen actuele trends op een moderne en stijlvolle manier tot uitdrukking. Kopergravure is een techniek die in Engeland is ontstaan ​​en al in 1791 door Nicolas Villeroy op keramiek werd toegepast. Ter gelegenheid van ons jubileum hebben we deze traditionele techniek hebben weer opgepakt.

Andere nieuwe producten in het jubileumjaar

Ontdek nu
ONZE NIEUWE JUBILEUMPRODUCTEN

Neem een kijkje in de online shop of vind een dealer bij u in de buurt.

Nu winkelen       Naar Dealer zoeken


LA BOULE PARADISO

Decor in traditionele kopergravure

La Boule – een tijdloos interieur-icoon dat voor design, innovatie en kwaliteit staat. De La Boule is nu verkrijgbaar als gelimiteerd jubileum-highlight: een traditionele kopergravure-look gecombineerd met krachtig oranje. Ontdek het key-piece in de trendy retro-look – overigens ook een perfect cadeau voor uzelf.

BIRTHDAY CAKE PARADISO

Decor in traditionele kopergravure

Open uw ogen op de ochtend van uw verjaardag – en laat u door het hele gezin verrassen met een geweldige verjaardagstaart. Dat gevoel willen we benaderen met een geheel nieuw highlight passend bij onze 275ste verjaardag: Ontdek onze bijzondere verjaardagstaart van het fijnste porselein in jubileum-look.

Dit vierdelige deco-piece bestaat uit een bord, een kom, een beker en een kandelaar. Net zoals bij La Boule is de verjaardagstaart zowel een design-object als tegelijkertijd een fascinerende ontbijt-set. 

GELIMITEERDE CENTER PIECES

 • Alleen in het jubileumjaar 2023 verkrijgbaar
 • Veelzijdig te gebruiken – ook als deco-pieces en stand-alones
 • Trendkleuren blauw en oranje 
 • Retro-trend koper 
 • Perfect cadeau-idee
 • Mix & match met andere Villeroy & Boch collecties
 • Premium Porcelain 
 • Beproefde duurzame kwaliteit
 • Geschikt voor de vaatwasser en geschikt voor de magnetron

BIRTHDAY MUGS

De favoriete decors van onze geschiedenis

Naast Paradiso zijn onze jubileumbekers ook verkrijgbaar met de meest geliefde bloemendecors en wordt de vorm van een hart op een speelse en creatieve manier geherinterpreteerd. De gelimiteerde, jubileumbekers zonder oor van Premium porselein zijn een ideaal cadeau en kunnen decoratief met elkaar worden gecombineerd en verzameld.

De hommage aan Hommage

Een klassieker in Pure Black

Design-iconen vormen de geschiedenis van Villeroy & Boch. De badkamercollectie Hommage is ook vandaag de dag, na meer dan 20 jaar op de markt, een stukje moderne design-geschiedenis. Ter gelegenheid van het 275-jarige jubileum interpreteren we Hommage opnieuw in de nieuwe keramiekkleur Pure Black.
De monochrome look van de volledig zwarte wastafel en de elegante tweekleurige bi-colour stijl van het bad met zwart-wit-contrast zetten trendbewuste accenten in elke exclusieve badkamer. Vier de unieke levensstijl van Villeroy & Boch met onze hommage aan hommage!

Hommage Pure Black highlights:

 • Klassiek. Het nieuwe matzwart laat de designklassieker op bijzonder elegante en moderne wijze stralen.
 • Buitengewoon. De Hommage zuilwastafel zet een adembenemend accent in de badkamer.
 • Comfortabel. Met vuilafstotende CeramicPlus gaat het schoonmaken snel en eenvoudig. Quaryl® verwent met een bijzonder robuust en huidvriendelijk oppervlak.

CHÂTEAU SEPTFONTAINES

Zeer exclusief design en pure elegantie

De uitgelezen collectie Château Septfontaines staat voor het gelijknamige kasteel in Luxemburg, waar de 275-jarige geschiedenis van Villeroy & Boch begon. De zeer exclusieve, majestueuze premium-collectie verenigt op een unieke manier verleden, heden en toekomst. Het subtiele samenspel van klassiek design en een matte look op Premium Bone Porcelain biedt veeleisende klanten pure luxe.


KEUKENSPOELBAK BRINDILLE

Oude liefde roest niet

Al 275 jaar verfraait Villeroy & Boch onze keukens met hoogwaardige keramische spoelbakken. De kleine, blauwe bloemenrank Brindille begeleidt al gedurende vele generaties gezellige en mooie momenten. Met ons modern geïnspireerde decor Vieux Luxembourg Brindille laat u deze oude liefde opnieuw opbloeien.  


Ontdek nu
ONZE NIEUWE JUBILEUMPRODUCTEN

Neem een kijkje in de online shop of vind een dealer bij u in de buurt.

Nu winkelen       Naar Dealer zoeken