Nu uw droombadkamer online plannen en winnen!

Naar de badkamerplanner

Een paasontbijt om verliefd op te worden

Ontdek nu prachtigste ideeën voor de paastafel

Nu ontdekken

Onze hygiëne-kampioen

Het innovatieve toilet met viervoudige reiniging

Naar de hygiëne-kampioen

Sierlijk op weg naar de volgende 15 jaar

Villeroy & Boch viert de verjaardag van de vloeiende collectie NewWave

Nu ontdekken

Nu uw droombadkamer online plannen en winnen!

Naar de badkamerplanner

Win uw droombadkamer

Maak de lente wakker bij u thuis met een zacht bloemendecor

Nu ontdekken

Bont en vrolijk

Bad en Wellness. Ontdek onze verschillende producten

Nu ontdekken

Badkamer en Wellness

Doe uzelf en uw gasten een plezier met liefdevol ontworpen paasdecoratie

Nu ontdekken

Speciaal voor Pasen

De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete
badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Producten    Adressen

De tafelcultuurproducten van Villeroy & Boch worden wereldwijd in verband gebracht met het genot van eten en drinken. Sinds meer dan 265 jaar fascineert ons assortiment, bestaande uit hoogwaardige servies-, glas- en bestekcollecties en accessoires, onze klanten en tovert het iedere maaltijd, zowel het dagelijkse middageten als een feestelijke gelegenheid, om tot een bijzondere gebeurtenis. De producten van de tafelcultuur van Villeroy & Boch zijn niet alleen hoogwaardig en elegant, ze bieden ook multifunctionele oplossingen voor het dagelijkse leven.

Adressen    Onlineshop

Villeroy & Boch – leven en genieten in modern design

Traditie sinds 1748

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven. 

Zowel in de sectoren Badkamer en Wellness, Tafelcultuur, Tegels als Keuken – onze producten onderscheiden zich door elegante uitstraling, intuïtieve bedienbaarheid en duurzame kwaliteit. Laat u verrassen en overtuigen door ons innovatieve design made by Villeroy & Boch.