De collecties van Villeroy&Boch

Veelzijdige vormgeving.

Alle collecties
Keramiek (23)
Badkamermeubels (17)
Wassen en douchen (22)
Armaturen (4)
Lijst van collecties

Beleef de diversiteit van de badkamercollecties

Sinds 1748 slaagt Villeroy & Boch er voortdurend in om zijn innovatiecultuur in de praktijk te brengen en elke visie werkelijkheid te laten worden. Maak kennis met de buitengewoon innovatieve ideeënwereld vol keramiek, acryl en Quaryl® voor uw badkamer van Villeroy & Boch, die u zal betoveren. Wij nodigen u hartelijk uit om een overzicht van de aantrekkelijke collecties te bekijken. Laat u inspireren door de veelzijdige collecties en haal uit uw woonbadkamer wat er in zit.

Variërende collecties – duurzame schoonheid

Wat uw favoriete stijl ook is, Villeroy & Boch heeft de passende badkamerinrichting voor de realisering van uw droombadkamer. Of ze nu strak, tijdloos elegant of romantisch zijn, de decoratieve collecties van Villeroy & Boch zullen u onmiddellijk aanspreken.

Plan meteen uw droombadkamer met uw favoriete collectie van Villeroy&Boch

Een Subway 2.0 wastafel in minimalistisch doordacht design of een perfect gevormde Squaro Edge 12 badkuip: ontwerp uw droombadkamer met de hoogwaardige sanitair producten van uw favoriete collectie van Villeroy & Boch in de praktische badkamerplanner. U beslist over de badkamerinrichting voor ontspannen momenten.