Architectura

De diversiteit van heldere vormgeving

Villeroy&Boch_kollektion_Architectura_Header
Villeroy&Boch_Waschbecken_Architectura

Professioneel ingerichte badkamers

De badkamercollectie Architectura biedt talloze inrichtingsmogelijkheden. Deze systeemcollectie werd ontworpen door professionele badkamerinrichters en omvat wastafels in de varianten opbouw, inbouw en onderbouw. Met ronde, ovale of rechthoekige vormen tonen de wastafels hun veelzijdigheid - perfect voor de individuele badkamerinrichting. Een technische innovatie is het nieuwe toilet DirectFlush: dankzij het ontwerp zonder spoelrand is het makkelijk te onderhouden en bijzonder hygiënisch. Het puristische meubelprogramma Legato vormt de perfecte aanvulling op de collectie.

Naar de producten

Architectura MetalRim: ultraplatte, randloze optiek

Een nieuwe generatie douchebakken vult de collectie Architectura aan. In de ultravlakke, randloze douchebakken van hoogwaardig sanitair-acryl wordt de door Villeroy & Boch ontwikkelde, innovatieve MetalRim-technologie gebruikt. De in alle vier randzones geïntegreerde, gegalvaniseerde staalversterking zorgt voor een zeer hoge mate van stabiliteit. Alle 31 modellen zijn verkrijgbaar in de randhoogtes 15 mm en 48 mm, alsmede optioneel met de Vilbogrip anti-slipcoating klasse C. Architectura MetalRim overtuigt door ragfijne esthetiek en optimaal douchecomfort. In 2014 werd de innovatieve douchebak daarvoor onderscheiden met de Red Dot Design Award.

Naar de douchebakken

Architectura video

Minimalistisch design, maximale inrichtingsmogelijkheden

De collectie Architectura maakt een individuele badkamerinrichting mogelijk zoals een professional die zou uitvoeren. De collectie presenteert zich minimalistisch qua design en veelzijdig qua vorm. Door het gebruik van de innovatieve MetalRim-technologie krijgen de douchebakken een bijzonder hoge materiaalstabiliteit. Een collectie die voldoet aan de hoogste eisen van design en comfort.

Ontdek de talloze mogelijkheden van de collectie Architectura in de badkamerplanner

Met de online badkamerplanner van Villeroy & Boch kunnen alle elementen van de badkamercollectie Architectura in verschillende samenstellingen – afgestemd op de omstandigheden van de ruimte – worden gecombineerd. Zo kunt u in de realistische 3D-weergave bekijken hoe ze er in uw badkamer uitzien.

Nu plannen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten