LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Aveo new generation

Natuurlijke schoonheid met een moderne interpretatie

Pure schoonheid

In de collectie Aveo new generation gaan vorm en functie een geslaagde samenwerking aan. De exclusief voor Villeroy & Boch, door het Britse designbureau Conran & Partners, ontworpen collectie Aveo is hierin consequent doorontwikkeld. Aveo new generation kenmerkt zich door heldere, vloeiende vormen vol natuurlijke lichtheid. De hoogwaardige keramiek voldoet aan de hoogste eisen aan het materiaal en de esthetiek. Met de oppervlakteveredeling CeramicPlus geniet u van optimaal comfort, zelfs bij het reinigen. Vuil en kalk stromen gewoon met het water weg. De badkamerkeramiek lijkt uit één stuk te zijn gemaakt door de als optie verkrijgbare keramische afvoerpluggen. Zacht welvende vormen creëren een plek voor regeneratie.

Naar de wastafels

Aveo New Generation wastafels
Aveo New Generation wastafels

Rust en geborgenheid

De gebogen fronten van de meubels van Aveo new generation kopiëren de organische vormen van de wastafels. Binnenin ontstaat intelligente opbergruimte, die vorm en functie in perfecte balans verenigt. De oppervlakken van houtfineer Pure Oak en Dark Oak accentueren de rustige sfeer van de collectie. Een op natuurlijke wijze gereduceerd design ontstaat met het glanzende oppervlak Glossy White Lack.

Naar de badmeubels

Esthetiek en ontspanning

Als symbool voor ontspannende rust bepaalt het natuurlijke ovaal de vorm van de bad van Aveo new generation. Filigrane vormen met duidelijke contouren nodigen uit tot verpozen en genieten. De naadloos vormgegeven bad van hoogwaardig Quaryl in een randloze, organische vorm onderstreept het esthetische beeld van harmonie. De zacht welvende vorm van de bad straalt een gevoel van rust en wellness uit in de ruimte.

Naar de baden

Aveo New Generation baden

Natuurlijke inspiratie

Aveo new generation van Villeroy & Boch staat voor een wellness-oase vol innovatieve functionaliteit en pure esthetiek. Het samenspel van bijzonder design en hoogwaardige afwerking zorgt voor een unieke ruimte met een minimalistisch-natuurlijke uitstraling.

Alle producten van de collectie Aveo New Genereation

Ontdek de natuurlijke esthetiek van de collectie Aveo New Generation in de badkamerplanner

Gebruik de online badkamerplanner om te zien hoe de harmonieus gebogen vormen van de hoogwaardige producten uit de collectie Aveo New Generation er in uw badkamer uitzien. Met het innovatieve VR Cardboard kunt u uw individuele badkamerplanning in 3D-weergave bekijken.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten