Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Collaro

Karakter ontmoet stijlvol design

Moderne vormgeving is tegenwoordig meer dan er alleen maar aantrekkelijk uitzien. Collaro zorgt voor een tijdloos mooie ruimte die uitnodigt om je prettig te voelen. Stijlvol, subtiel met een mooie uitstraling. Opvallend is de designrand, die de unieke look van de collectie kenmerkt. Ervaar een badkamer die karakteristieke vormen, hoogwaardige materialen en praktische functies op stijlvolle wijze combineert.

Fijn en sterk

Dunne wanden met strakke en smalle randen. De fraai vormgegeven wastafels van Collaro zijn vervaardigd uit ons hoogwaardige keramische materiaal TitanCeram. Dit materiaal is zeer sterk en duurzaam en geeft de wastafel een tijdloze look. Ook verkrijgbaar met onze unieke, mooie en bijzonder duurzame TitanGlaze glazuur in de matte kleur Stone White.

 Ontdek TitanGlaze Stone White

Luchtigheid gecombineerd met comfort

Verrassend subtiel en zeer aantrekkelijk

De Collaro wastafels combineren trendy design met aangenaam ongecompliceerde vormen.

De wastafels

Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten

De slanke contouren en de karakteristieke designrand zorgen voor luchtigheid in de badkamer. Dankzij de vele vormen en afmetingen, zowel als meubel- of opzetwastafel, kunt u van de Collaro collectie in uw badkamer genieten. Wij bevelen hierbij de bijpassende, moderne toiletten en bidets van de badkamercollectie Venticello aan.

Bijpassende toiletten en bidets

Functie gecombineerd met emotie

De fijne lijnvoering van de meubelwastafels wordt in de meubels voortgezet. Dit komt op indrukwekkende wijze tot uitdrukking in de slechts 8 mm dunne meubelwastafel.

De meubels ogen subtiel, maar bieden verrassend veel comfort dankzij de royale opbergruimte en de praktische volledig uittrekbare laden en antislipmatten. De aluminium greeplijst met geïntegreerde traploze ledverlichting, die net als de 10 op kleur afgestemde meubeloppervlakken voor accenten zorgt, vormt een sfeervolle highlight.

Alle modellen in één oogopslag

Individualiteit gecombineerd met ontspanning

Met het subtiele profiel en de aan één zijde brede rand zijn de Collaro acryl-baden echte blikvangers. Hierbij zorgt de karakteristieke designrand voor een hoogwaardige uitstraling. De afvoer- en overloopgarnituur met Push-to-Open-afvoerplug is in vier kleuren verkrijgbaar, passend bij de Villeroy & Boch kranen.

Naar de Collaro baden

Of u nu kiest voor het back-to-wall-bad of het inbouwmodel; het royale bad biedt u alle ruimte voor een ontspannende, aangename ervaring. Desgewenst zijn alle varianten verkrijgbaar met whirlpool-systeem en vulfunctie, de back-to-wall baden bovendien ook in Colour on Demand.


 Ontdek all paneelkleuren

Bekroond design

Met zijn karakteristieke vormgeving overtuigt Collaro ook bekende designjury's: de opzetwastafels met kranenbank zijn vanwege hun uitmuntende ontwerp bekroond met de prestigieuze Red Dot Award in de categorie "Product Design 2019".