LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Excello

Stijlvol. Mooi. Uitnodigend.

Echte innovaties zijn een zeldzaam verschijnsel. Maar deze douchevloer zal een blijvende indruk op u maken. Het moderne, minimalistische ontwerp past perfect bij uw persoonlijke interieurstijl en dankzij de innovatieve UltraCore-technologie is de douchevloer bijzonder licht en stabiel. Laat u inspireren door de randloze look en geniet van een veilig en aangenaam gevoel. Ontwerp uw badkamer met Excello eenvoudig stijlvol, mooi en uitnodigend.

Extreem stabiel, verbazingwekkend licht: Excello met UltraCore-technologie

UltraCore-technologie

UltraCore van Villeroy & Boch heeft bijzondere eigenschappen.
De innovatieve combinatie van hoogwaardig sanitair-acryl en een kern van polyurethaan zorgt voor een aangenaam, veilig gevoel. Het lage gewicht en de volledig ondersteunde achterzijde vergemakkelijken de installatie. Zo is Excello ook een ideale oplossing voor renovaties.

UltraCore Technologie

Diversiteit voor uw badkamer

Pas Excello eenvoudig aan uw wensen aan. Met 26 maten is de douchevloer geschikt voor zowel grote als kleine badkamers. Dankzij 12 kleuren van glanzend wit, decente matte tinten tot en met de gestructureerde Stone Look past de vloer ook qua kleur perfect in uw badkamer. En de 7 verschillende designs voor de afvoerdeksel zorgen voor een persoonlijke stijl.

Naar de douchevloeren