Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Joyce

Altijd nieuw, altijd anders, altijd Joyce.

Joyce FRN
Joyce wastafel

Individualiteit voor uw badkamer

Individualisering is een van de sterkste trends van tegenwoordig. Met de collectie Joyce, de eerste badkamer met Apps, doet deze trend ook zijn intrede in uw badkamer. Joyce toont zich verrassend speels een veelzijdig qua design en opent zo innovatieve mogelijkheden voor de badkamerinrichting. De wastafels in een tijdloos design hebben extra diepe waskommen en zijn verkrijgbaar in zes formaten. Individualisering wordt hier bereikt door de flexibele plaatsing van zeepdispenser, armatuur en kleurrijke Apps.

Naar de wastafels

De Joyce Apps: functioneel, veelzijdig, fraai van vorm

Een hoogtepunt van de innovatieve collectie Joyce vormen de Apps - functionele, uitwisselbare accessoires, die een flexibele badkamerinrichting mogelijk maken. Ze zijn net zo individueel als uzelf en bieden plaats voor alles wat bij uw leven hoort. Gebruik de stapelbare Apps als aflegvlak voor uw sieraden, als opvallende blikvanger voor individuele decoratie-ideeën of als kleurrijke eyecatcher voor de kleine dingen van het dagelijks leven. De Apps zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, zodat uw creatieve ideeën nergens door worden beperkt.

Naar de Apps

Joyce App
Joyce toilette

Individuele inrichting – innovatieve technologie

De collectie Joyce is allesbehalve gewoon. Het DirectFlush-toilet uit deze collectie maakt dankzij het ontwerp zonder spoelrand een bijzonder eenvoudige reiniging en onderhoud mogelijk, zonder dat er restanten achterblijven. Of het nu de SlimSeat of de standaardzitting is, beide varianten zijn voorzien van het Quick Release-systeem voor eenvoudig afnemen en reinigen. Voor optimaal comfort zorgt bovendien Soft Closing, het langzame omlaaggaan van het deksel.

Naar de toiletten

Bekroond design

Het Joyce toilet met SlimSeat werd in 2013 bekroond met de designprijs Red Dot Award. Laat u ook overtuigen door de techniek, het comfort en het design van deze collectie en geniet van de eerste badkamer met Apps.

Joyce, Reddot Design Award 2013
Joyce badmeubel

Multifunctionele meubels

De badmeubels van Joyce overtuigen door modern design en intelligente benutting van de ruimte. De onderkasten met verzonken grepen sluiten naadloos aan op de elementen van keramiek, waardoor een harmonisch totaalbeeld ontstaat. De multifunctionele kast biedt met extra's zoals geïntegreerde stopcontacten, geïntegreerd App-vlak en afvalbakjes de hoogste mate van functionaliteit. Met hun brede scala van kleuren bieden de Joyce badmeubels optimale mogelijkheden voor individualisering.

Naar de badmeubels

Alle producten van de collectie Joyce


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten