LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Loop & Friends

Twee vormen, oneindig veel mogelijkheden

Loop & Friends CER

Een veelvoud aan vormen voor de meest uiteenlopende behoeften

De collectie Loop & Friends opent grenzeloze mogelijkheden voor de badkamerinrichting. De wastafels van de collectie zijn rond, rechthoekig, ovaal en vierkant verkrijgbaar en bieden zo de passende oplossing voor elke badkamer. De wastafels zijn beschikbaar in verschillende varianten; opzet, inbouw en onderbouw. Daarnaast zijn Loop & Friends wastafels verkrijgbaar in de decoratieve kleuren Timber of Pergamon. Zowel het keramiek als de keramische afvoerplugafdekkingen voldoen aan de hoogste eisen wat betreft materiaal en esthetiek. Het meubelprogramma Legato vormt de perfecte aanvulling op de collectie.

Naar de wastafels

Twee vormen voor functionele esthetiek

De 22 verschillende baden van de collectie hebben een binnenvorm met hoeken of een ovaalvorm en passen perfect in elke badkamer. Ruimtebesparend ingebouwd, vrijstaand geplaatst of als royale hoekoplossing: de baden van Loop & Friends ondersteunen alle mogelijkheden voor een intelligente ruimte-indeling. De afgewogen ergonomie van de rechthoekige of ovale binnenvorm zorgt bij een comfortabele randbreedte en lage binnendiepte voor gebruikscomfort en spaarzaam waterverbruik. De combinatiemogelijkheden met whirlpools en comfortabele accessoires maken van de badkamer een wellness-oase.

Naar baden

Zachte lijnvoering, bekroond ontwerp

Intelligent design scoort met een overweldigende veelvoud aan vormen en verovert met een zachte lijnvoering de Red Dot Award. Het duale designconcept Square & Oval omvat baden met hoeken of een ovale binnenvorm voor de individuele badkamerinrichting. Inbouwbaden, vrijstaande modellen en duo-baden zorgen met ergonomisch comfort voor ontspanning en verkwikkend badplezier.

Alle producten van de collectie Loop & Friends

Ontdek de onbeperkte mogelijkheden van het badkamerontwerp in de badkamerplanner

Met de innovatieve badkamerplanner van Villeroy & Boch kunt u uw persoonlijke droombadkamer in een realistische 3D-planning visualiseren. Gebruik hiervoor de plattegrond van uw eigen badkamer en voeg uw favoriete producten uit de collectie Loop & Friends toe.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten