More to See 14 | More to See | More to See One

More To See 14 – geïntegreerde LED-techniek voor individuele lichtstemming.

More to See 14

De More To See 14 spiegels zetten uw badkamer in het juiste licht. Combineerbaar met alle badkamercollecties van Villeroy & Boch zijn ze een echte blikvanger in de ruimte. In 12 breedtes van 37 cm tot 160 cm laten de spiegels zich harmonisch in elke ruimtearchitectuur inpassen. Geniet van het comfort van de geïntegreerde, energiebesparende LED-techniek. De More To See 14 spiegels zijn in drie standen dimbaar met een vrij instelbare lichtkleur van Warmwhite tot Coolwhite en creëren een harmonische, stemmige sfeer.

Naast de geïntegreerde LED-techniek zijn de More To See 14 spiegels per direct ook optioneel in 9 breedtes van 60cm tot 160cm met een nieuw, krachtig soundsysteem verkrijgbaar. Het soundsysteem, dat onzichtbaar in de spiegel is geïntegreerd, is compatibel met alle Bluetooth-geschikte apparaten zoals smartphones en MP3-spelers en zorgt voor een unieke geluidsbelevenis in uw badkamer.

Over de producten van deze collectie

More To See – weerspiegel uw persoonlijkheid.

Met het universele spiegelprogramma More To See geeft u uitdrukking aan uw persoonlijkheid. Lichtstemming en lichtkleur van de spiegels harmoniëren perfect met verschillende ruimtestemmingen. Voor een individuele badkamerinrichting is de badkamerspiegel verkrijgbaar in vele breedtes van 45 tot 160 cm, en zowel met als zonder verlichting.

Over de producten van deze collectie

More to See
More to See One

More To See One – moderne esthetiek.

De More To See One spiegels zijn in meerdere breedtes van 60 tot 130 cm verkrijgbaar en zijn dus helemaal afgestemd op uw individuele inrichtingswensen. Ze zijn combineerbaar met alle Villeroy & Boch badkamercollecties en laten zich harmonisch in elk ruimteontwerp inpassen. De More To See One spiegels hebben een geïntegreerde, energiebesparende LED-verlichting en zorgen voor de optimale verlichting in elke badkamer.

Over de producten van deze collectie


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten