My View Now

De spiegelkast met een optimale opbergruimte, verlichting en design.

My View Now perfectioneert alle functies die belangrijk zijn voor een spiegelkast. Dit allround-talent is in alle hoeken verbeterd en geoptimaliseerd: In hoogte verstelbare planken zorgen ervoor dat de opbergruimte perfect kan worden gebruikt. De volledig rondomlopende LED-lichtlamp zorgt voor een perfecte verlichting in elke situatie. En de ruimtebesparende geïntegreerde stopcontacten zorgen ervoor dat de tandenborstel en het scheerapparaat altijd opgeladen zijn. Met deze en andere intelligente oplossingen verrijkt My View Now elke dag uw ervaring op de badkamer.

Perfect gebruikte opslagruimte.

My View Now weerspiegelt alle expertise, routine en innovatiekracht die u van Villeroy & Boch mag verwachten. Alle functies zijn optimaal geperfectioneerd.

 De in hoogte verstelbare, onbreekbare en gemakkelijk te reinigen planken bieden meer ruimte voor de gebruiksvoorwerpen die u elke dag nodig hebt. De opstaande rand biedt bescherming tegen vallen van de badkamerspullen. 

Licht voor alle situaties

De volledig rond het spiegeloppervlak lopende lichtband zorgt voor een optimale en nagenoeg gelijkmatige belichting van het gezicht van alle kanten. Optimale verlichting tijdens het stylen of aangename lichtbron tijdens een ontspannend bad – My View Now zorgt voor de juiste lichtsfeer in elke situatie dankzij de traploos instelbare lichttemperatuur en -intensiteit. De LED-band kan overigens worden vervangen.

Met behulp van een sensorschakelaar kan de lichtinstelling comfortabel van buitenaf worden bediend. De sensorschakelaar maakt eenvoudig in- en uitschakelen mogelijk, plus een traploze aanpassing van de lichtkleur (van daglichtwit naar warmwit) en de helderheid. 

 

De verlichting loopt door aan de binnenkant en zorgt ook bij geopende deuren voor een perfecte verlichting.

Een lichtband zorgt ook voor een optimale verlichting van uw wasplaats.

Elektriciteit waar en wanneer dit nodig is

Twee stopcontacten, die ruimtebesparend aan de binnenkant van de spiegelkast zijn ingebouwd, zorgen ervoor dat de elektrische tandenborstel en het scheerapparaat altijd zijn opgeladen. 

Een extra stopcontact aan de buitenkant bij de opbouwvariant voorziet andere apparaten van stroom.

Dubbelzijdig spiegelende deuren voor een optimaal zicht aan alle kanten

De dubbelzijdig spiegelende deuren bieden zicht van alle kanten en vereenvoudigen de styling.

 

Bij de opbouwvariant zijn ook de zijwanden voorzien van spiegels. Het effect: De complete spiegelkast is mooi neutraal van kleur en past zich optimaal aan de omgeving aan.

Slimme details

Een magneetbalk en een vrij verplaatsbaar aflegplateau zijn bij de accessoires inbegrepen en houden de kast netjes. 

 

De positie van de 3-voudige vergrootspiegel is vrij te kiezen en is niet alleen nuttig bij het opmaken. 

Subtiele grepen

De opliggende grepen zorgen voor eenvoudig openen zonder vingerafdrukken op de spiegeldeur.

Optioneel slimme functies

Met de Zigbee Home Automation-standaard kan de spiegelkast worden verbonden met alle hubs/gateways die deze overdrachtstandaard gebruiken. Dit zijn bijvoorbeeld Philips Hue Bridge, Amazon Echo Show of Echo Plus (2e generatie).