Octagon & Squaro Crystals Editions

Kristal van Swarovski®

Octagon & Squaro Crystals Editions
Octagon & Squaro Crystals Editions

Een mysterieuze schittering van ontelbare kleine lichtjes vult de badkamer en nodigt uit om een moment stil te blijven staan en u door deze aanblik te laten inspireren. Met de Crystals Editions heeft designer Steve Leung een luxueuze speciale editie gecreëerd met een adembenemende elegantie. De fijnste Swarovski kristallen, ingezet in prachtig leer, verfijnen de oppervlakken van de Octagon zuilwastafel en het Squaro Prestige bad van Villeroy & Boch.

Perfecte kristalkunst gecombineerd met bekroond design, verenigd in ware meesterwerken van exclusief handwerk. Al meer dan 6.000 kristallen werden nauwkeurig geslepen en naar ontwerp van Steve Leung met de hand aangebracht.

Ervaar de unieke combinatie van een glamoureus ensemble en laat uw badkamer in een prachtige glans stralen.


Octagon, Crystals Editions
Octagon, Crystals Editions

Octagon Crystals Edition – Een meesterwerk van precisie

Majestueus verheven en deftig elegant: de exclusieve premium wastafel Octagon Crystals Edition. Met de hand veredeld met meer dan 1.000 Swarovski Xirius Rose kristallen vormt de vrijstaande zuil een stijlvol toneel voor de subtiele wastafels van TitanCeram.

De achthoekige vorm van de nauwkeurige gefacetteerde binnenkom past perfect bij de exact geslepen kristallen. Een indrukwekkend kunstwerk met een individueel karakter.

Squaro Crystals Edition – Uniek. Luxueus. Elegant.

Een bad in een zee van bijna 5.000 hoogwaardige Swarovski Xirius Rose kristallen - dat is Squaro Crystals Edition. Een fraaie compositie van een bekroond badkuip-design en uitgelezen materialen. Elke afzonderlijke kristal wordt met de hand op het lederen oppervlak van de vrijstaande Squaro Prestige Quaryl®-badkuip aangebracht. Zo ontstaat er een exclusief unicaat van luxueuze elegantie met een prachtig effect in de badkamer.

Squaro Prestige, Crystals Editions

De kunst van Steve Leung – Poëtisch design geïnspireerd door de Shan Shui stijl

Poëtisch design geïnspireerd door de Shan Shui stijl

Shan Shui, letterlijk vertaald "berg water", beschrijft een traditionele vorm van Chinese landschapsschilderkunst met bergen, rivieren en watervallen als de centrale onderwerpen. Een bijzondere stijl die designer Steve Leung inspireerde bij zijn motieven voor de Octagon & Squaro Crystals Editions. In een rustige, moderne interpretatie zijn de typische elementen te zien door de geraffineerde plaatsing van kristallen in de maten 5, 10 en 15 mm.

Steve Leung is een internationaal vooraanstaande en veelvuldig bekroonde architect, interieur- en productdesigner die in Hongkong is gevestigd. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door een eigentijds, verfijnd minimalisme met referenties uit de Aziatische kunst en cultuur.

Steve Leung

Gedetailleerde informatie over deze unieke speciale editie is op aanvraag verkrijgbaar. Neem persoonlijk contact met ons op via
information(at)villeroy-boch.com

Crystals from Swarovski