Octagon

En meesterwerk van ambachtelijke precisie

Octagon
Octagon, TitanCeram
Octagon video

Volmaakte keramische kunst

Octagon. De achthoek. Al sinds de klassieke Oudheid het symbool voor volmaaktheid. Villeroy & Boch presenteert dit symbool nu voor het eerst in keramische vorm. Met deze exclusieve premium wastafel op een vrijstaande zuil heeft de ontwerper Kai Steffan een waar meesterwerk op het gebied van precisie en ambacht geschapen. Modern en buitengewoon, en tegelijk klassiek elegant.

Octagon verenigt alles in zich wat met de nieuwe keramische werkstof TitanCeram van Villeroy & Boch mogelijk is: de meest filigrane vormen, de smalste diameters, de nauwkeurigste randen. In een harmonisch samenspel met de vrijstaande zuil verandert Octagon in een volmaakt designobject in de badkamer. Maak kennis met het hoogste niveau van keramische kunst.

Naar de producten

Een weelderig totaal kunstwerk

Uit de drieklank van uitgelezen materialen ontstaat door hoogwaardig handenarbeid een weelderig totaal kunstwerk met een individueel karakter. Het hoofdbestanddeel van het ensemble wordt gevormd door de wastafel van TitanCeram, de innovatieve keramische grondstof van Villeroy & Boch voor exclusieve premium ontwerpen met een buitengewoon filigrane vormentaal. De opvallende verschijning van de wastafel wordt gekenmerkt door een gefaceteerde binnenkant die doet denken aan geslepen edelstenen en in combinatie met de ronde buitenste vormen voor een emotionele spanning zorgt. 

De degelijke sierring van koper doet dienst als glanzend verbindingselement bij de individuele en handmatig aangebrachte zuiloppervlakken. Kies uw persoonlijke oppervlak uit de vier elegante materialen houtfineer, leisteen, leder en lederlook.

Octagon Samplebook

Octagon wastafel koperen ring
Octagon, PS Smoky Slate

PS Smoky Slate

Extravagante leisteen accentueert de sculpturale vorm van de zuil

Octagon, PR Dark Chestnut

PR Dark Chestnut

Degelijk houtfineer met een individuele houtnerf

Octagon, PQ Mocha Leather

PQ Mocha Leather

Exclusief lederen oppervlak met een natuurlijk gegroeide structuur

Octagon, PT Mocha Finish

PT Mocha Finish

Elegante lederlook met een soepele uitstraling

PU JetBlack Leather

PU JetBlack Leather

Echt hoogwaardig leder in diep zwart. Elegantie en natuur gecombineerd in de mooiste vorm. 

Octagon

Volmaakte esthetiek

Zet nog meer designaccenten door de combinatie met verschillende typen kranen:

  • wanduitloopkranen
  • vloerstaande kranen
Octagon Awards

Gewoon uniek, meervoudig bekroond

In 2015 werd Octagon onderscheiden met de gerenommeerde GOOD DESIGN™ Award en was op de beurs Boutique Design in New York finalist in de categorie "Best Product Design" binnen de categorie badkamer. Ook in 2016 wist het innovatieve ontwerp de designexperts al te overtuigen: Octagon werd onderscheiden met de iF DESIGN AWARD, één van de belangrijkste designprijzen ter wereld.


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten