Arrow-DownArrow-LeftArrow-RightArrow-UpCheck-LargeCheck-SmallasymetrischElement 7Element 1eckigElement 3Element 1Element 4Element 6ovalElement 5rundElement 4
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Squaro Infinity

De oplossing-op-maat

Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch
Douchevloer Squaro Infinity Edelweiss

Individuele vrijheid in vormgeving

Met Squaro Infinity presenteert Villeroy & Boch een innovatieve douchevloer van Quaryl® die exact op de millimeter nauwkeurig op maat kan worden gemaakt. De douchevloer kan zelfs aan hoeken, zuilen en vooruitspringende gedeeltes worden aangepast en biedt hiermee talloze mogelijkheden bij de badkamervormgeving. Een groot aantal standaardformaten, aantrekkelijke matkleuren en de perfecte aanpasbaarheid bieden vrijwel onbegrensde vormgevingsmogelijkheden voor individuele wensen. Ook het ultravlakke design met de verzonken geïntegreerde afvoer zet de hoogste maatstaven en is bekroond met de gerenommeerde iF Design Award 2016.

Naar de douchevloeren

Minimalistisch design voor maximale esthetiek

De minimalistische Squaro Infinity douchevloer is een indrukwekkend voorbeeld van moderne badkamervormgeving: exacte randen en een ultravlakke, randloze vormgeving vormen een echt design-hoogtepunt in uw badkamer. Om de hoogwaardige indruk te completeren, is de kleur van de geïntegreerde afvoer aan de douchevloer aangepast en van een fraaie chroomlijst voorzien. De innovatieve douchevloer is in vijf exclusieve matkleuren te verkrijgen, Anthracite, Crème, Grey, Brown en Edelweiss. Zo kan de Squaro Infinity met zoveel mogelijk tegeldesigns worden gecombineerd. Of de douchevloer nu vlak wordt ingebouwd, op de tegels of op een sokkel wordt geïnstalleerd - de Squaro Infinity douchevloer overtuigt in elke badkamer. 

Squaro Infinity Anthracite, Crème, Grey, Brown en Edelweiss
Douchevloer Squaro Infinity Crème

Buitengewone douche-ervaring dankzij Quaryl®

Squaro Infinity verenigt alles wat het innovatieve materiaal Quaryl® van Villeroy & Boch mogelijk maakt. Zo is een bijzonder robuste en hygiënische douchevloer ontstaan. Het poriënvrije oppervlak is eenvoudig te reinigen en voelt aangenaam warm aan. Dankzij de hoogste antislipklasse C biedt Squaro Infinity bovendien ook optimale veiligheid voor een perfecte douche-ervaring. Meer informatie over onze materiaalinnovatie Quaryl® vindt u hier.

Individueel. Veelzijdig. Op maat gemaakt.

Profiteer nu van de unieke flexibiliteit van onze nieuwe, op maat gemaakte Infinity douchevloeren van Quaryl® en keramiek. De hoogwaardige douchevloeren zijn in vele verschillende maten verkrijgbaar en kunnen bovendien individueel en op maat aan vrijwel elke ruimtelijke situatie worden aangepast. Ontwerp met Infinity uniforme bodemoppervlakken die er perfect uitzien. Dankzij drie verschillende inbouwvarianten, aantrekkelijke kleuren en decors, afgestemd op de tegeldecors van Villeroy & Boch, passen de douchevloeren harmonieus in vrijwel elke badkamer.

Infinity - Individueel. Veelzijdig. Op maat gemaakt. | Villeroy & Boch

Badkamerinspirator

Diverse designideeën in slechts enkele klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van de badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten