LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Squaro Infinity

Ontdek de ideale oplossing voor de douchevloer: de vlakke en hygiënische douchevloer van Quaryl.

Squaro Infinity: dé premium inloopdouche.

De inloopdouche is mateloos populair. Het geeft een gevoel van ruimte en luxe in de badkamer. Maar wat leggen we op de vloer?

Doortegelen lijkt logisch. Maar natte tegels worden glad en de voegen zijn niet altijd goed schoon te maken. Kies daarom voor een ingebouwde douchevloer. De Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch kan drempelloos overlopen in de badkamervloer en is voorzien van de hoogste antislip-klasse, die bovendien een hoge antislipwaarde behoudt bij gebruik van water en zeep. Mooi én veilig.
 

Squaro Infinity nu met EUR 50,- korting

Douchevloer Squaro Infinity is gemaakt van Quaryl®. Dit unieke Premium solid surface materiaal, ontwikkeld door Villeroy & Boch en wordt geproduceerd in Nederland. Dit jaar heeft dit unieke materiaal een feestelijk tintje. Villeroy & Boch produceert al 25 jaar producten van dit eigen ontwikkelde materiaal Quaryl ® in Nederland. Daarom is deze douchevloer nu aantrekkelijk geprijsd. Informeer bij uw Villeroy & Boch selected dealer naar de aantrekkelijke kortingsactie op de Squaro Infinity douchevloeren.

Naar de voorwaarden  Naar de dealers

MAAK KANS OP EEN OVERNACHTING inclusief diner voor twee in Amsterdam

Squaro Infinity biedt de luxe van een hotelbadkamer bij jou thuis. Bij aankoop van een Squaro Infinity douchevloer in de actieperiode van 1 juni t/m 30 november 2018 maak je kans op een luxe hotelovernachting in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Ervaar in dit hotel zelf het comfort van een Villeroy & Boch badkamer. 

Bekijk de voorwaarden

SQUARO INFINITY van Quaryl®: Hygienische fit

Deze douchevloer biedt naast douchecomfort ook hygiëne en schoonmaakgemak. Door het poriënvrije oppervlak krijgen vuil en afzetting nagenoeg geen kans en is het zeer gemakkelijk schoon te houden. De douchevloer is op verschillende manieren in te bouwen en leverbaar in 49 standaard maten. Bovendien is de Squaro Infinity ultravlak en exact op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. Ideaal voor een douche met een afwijkende maat, lastige hoekjes of zuilen. De Squaro Infinity is verkrijgbaar in vijf kleuren: Stone White, bruin, grijs, crème en antraciet. Zo kan de Squaro Infinity met zoveel mogelijk tegeldesigns worden gecombineerd. Of de douchevloer nu vlak wordt ingebouwd, op de tegels of op een sokkel wordt geïnstalleerd - de Squaro Infinity douchevloer overtuigt in elke badkamer. 

SQUARO INFINITY: kant en klaar

Het plaatsen van de Squaro Infinity brengt een aantal voordelen met zich mee. De Squaro Infinity wordt namelijk kant en klaar geleverd met designafvoer-deksel en een juist afschot in de douchevloer voor waterafvoer naar het midden. Deze douchevloer maakt montage en plaatsing eenvoudig, doordat er geen tegels op afschot gelegd behoeven te worden en de douche-afscheidingswanden direct waterpas staan; dus ook minder afdichtingskit te gebruiken.

World of wellness

Je thuis voelen in je huis heeft alles te maken met het creëren van de juiste sfeer. Licht, kleuren, vormen en materialen zijn hierbij sterk bepalend: een goed gekozen mix zorgt ervoor dat een huis ook écht als thuis voelt. Villeroy & Boch begrijpt dit als geen ander. Of dit nu uitbundig of minimalistisch is, bont gekleurd of ton-sur-ton. In ons wellness magazine vind je de mooiste wellness producten. Van minimalistische douchevloeren tot de mooiste vrijstaande baden.

Download hier het magazine voor meer inspiratie.


Badkamerinspirator

Diverse designideeën in slechts enkele klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van de badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten