Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Vivia

Dat comfort gun ik mezelf

De collectie Vivia van Villeroy & Boch
De collectie Vivia van Villeroy & Boch
De collectie Vivia van Villeroy & Boch
Vivia wastafel van Villeroy & Boch

Comfort en design helemaal naar mijn smaak

Bent u voor uw tweede badkamer naast een tijdloos design vooral ook op zoek naar optimaal comfort? Sluit geen compromissen meer – kies nu voor beide! Laat u inspireren door de verfrissend moderne badkamercollectie Vivia, die tot in detail op uw persoonlijke welzijn is afgestemd: van de comfortabele wastafels met voldoende ruimte tot en met de royale vlakke douchevloeren. Ontdek nu een bijzonder comfortabele badkamer. Gun uzelf Vivia. 

Naar de producten

Voor mij gemaakt: de comfortabele extra's van Vivia

De uitgebreide uitrusting van Vivia stelt u in het middelpunt. Geniet van meer bewegingsvrijheid en een drempelloze toegang met de vlakke douchevloer uit de collectie Squaro Infinity of Subway Infinity en laat u verwennen door de zachte Rainshower-functie van de Vivia douchekop. Uw handdoek en andere doucheproducten kunt u ondertussen comfortabel in de beschermde opslagruimte van het douchepaneel bewaren.

Ook de elegant gevormde wastafel met extra diepe kom, heel geschikt bijvoorbeeld voor het wassen van uw haar, biedt meer plaats. En het Comfort-toilet met ergonomische, extra brede zitting biedt u royaal zitcomfort en optimale hygiëne dankzij de innovatieve DirectFlush-technologie.

Meer over DirectFlush

Vivia douchepaneel
Vivia comfort-toilet
Vivia meubelserie
Vivia meubelserie
Vivia meubelserie
Vivia meubelserie
Vivia meubelserie

Meer opbergruimte en meer zitcomfort

Ook de Vivia meubelserie is perfect op uw behoeften afgestemd. Zo kunt u de comfortabele meubelconsole met opklapbare spiegel en uitneembare accessoire-boxen ook zittend gebruiken. De rolkruk met geïntegreerde opbergruimte biedt hiervoor een handige zitplaats die u vervolgens eenvoudig onder de console kunt schuiven. Verschillende kastmodules zorgen met hun slimme opbergruimteconcept voor orde en een opgeruimde badkamer. En om ervoor te zorgen dat u altijd alles in het oog houdt, biedt de innovatieve spiegelkast My View 14+ dankzij de individueel te kiezen lichtkleur- en intensiteit een optimale verlichting. Ideaal voor opmaken, scheren en ontspannen.

Naar de badmeubelsAlle producten van de collectie Vivia

Ervaar comfort op het hoogste niveau in de online badkamerplanner

Gebruik de innovatieve badkamerplanner van Villeroy & Boch en richt uw persoonlijke droombadkamer met een paar stappen op schaal in met de comfortabele inrichtingselementen van de collectie Vivia. Vervolgens kunt u uw planning in realistische 3D-weergave bekijken.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Diverse designideeën in slechts enkele klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten