Wellness met Curved-factor

Design-icoon in nieuwe vorm en grootte
Theano Curved Edition bad van Villeroy & Boch

Breng beweging in de badkamer. De asymmetrische, natuurlijk gebogen vorm van de nieuwe Theano Curved Edition is perfect als monoliet-bad om de hele ruimte iets speciaals te geven. Met de nieuwe Theano Curved Edition completeren we ons assortiment populaire vrijstaande baden en bieden we u het succesvolle Theano bad in een andere vorm en maat. Het iconische Theano design is ideaal voor badkamers die er ook na decennia nog modern en tijdloos uit moeten zien.

Naar de Theano baden


Theano Curved Edition bad van Villeroy & Boch

Realiseer de droom van een persoonlijke wellness-oase met het nieuwe vrijstaande Theano Curved Edition bad.

Dat is nieuw:

  • Asymmetrisch, minimalistisch design
  • Optioneel met Colour on demand
  • Elegante, natuurlijk gebogen vorm met verhoogde rugleuning
  • Nieuw formaat: 170 x 75
  • Afvoer in het midden
  • Vrijstaand bad van Quaryl®
  • Filigrane, hoogwaardige facetten op de badrand
Theano Curved Edition van Villeroy & Boch
Theano Curved Edition highlights

Sierlijk. Met zijn zachte, natuurlijke ronding en asymmetrische vorm is de nieuwe Theano Curved Edition een elegante blikvanger in de badkamer. Ook in de nieuwe badmaat van 170 x 75 cm geniet u van een uitstekend comfort. De smalle randvormgeving maakt het mogelijk

Optioneel. De nieuwe Theano Curved Edition biedt allerlei optionele functies voor nog meer comfort en eersteklas design: Kleurschema in BiColour voor een persoonlijk tintje, SilentFlow de fluisterstille en snelle badvulling, ViFlow voor een onzichtbare overloopfunctie of de Push-to-Open afvoerplug. Theano Curved Edition vervult alle wensen voor een wellness-oase.

Fijn. Het exclusieve materiaal Quaryl® perfectioneert het aangename gevoel van de nieuwe Theano Curved Edition. Het zorgt voor een aangenaam zacht, warm gevoel op de huid bij het baden. Het poriënvrije, gladde oppervlak is eenvoudig schoon te maken. Bovendien is Quaryl® uiterst robuust en duurzaam.


BadkamerplannerStart hier

NieuwsbriefNu aanmelden

Dealer zoeken

Vind een dealer bij u in de buurt
 

Start hier