VICARE

Vormgeving kent geen barrières

Voor de barrièrevrije vormgeving van de badkamer is er nu een nieuwe standaard: De veelzijdigheid van de ViCare-productfamilie biedt het volledige spectrum van modern badkamerdesign. Barrièrevrije badkameroplossingen in fraai design worden gecompleteerd met hoogwaardige accessoires die een optimale realisatie van barrièrevrije badkamers mogelijk maken voor de particuliere sector, senioren- en zorginstellingen.

De uitgebreide collectie omvat veelzijdig badkamerkeramiek en accessoires voor speciale eisen. Fraai vormgegeven details, zoals in de keramische wastafel geïntegreerde handgrepen, bieden extra comfort voor elke ziekenhuis- of levensloopbestendige badkamer. Daarbij voldoet O.novo Vita aan alle normen op het gebied van barrièrevrij bouwen en overtreft met de speciale DirectFlush-closets en de optionele AntiBac-glazuur zelfs de strengste eisen t.a.v. hygiëne. Ontwerp nu gewoon mooier zonder barrières.ViCare ontdekken

Accessoires

De series Functie en Design bieden hoogwaardige accessoires die aan de EU-richtlijn CE EEC 93/42 voor medische apparatuur voldoen en voor veiligheid en hoge medisch-technische prestaties staan. De belastbaarheid van de handgreepsystemen is meer dan 20% hoger dan vereist voor onbeperkt gebruik van rolstoelen (functionele serie in wit 120 kg, design-serie in chroom 130 kg). Zitsystemen met een draagvermogen tot 160 kg maken het aanbod compleet.

 

Ontdek nu de ViCare accessoires

ViCare Accessoires von Villeroy & Boch