Kranen van Villeroy & Boch

Top Together – doordacht tot in het kleinste detail

Een badkamer is niet zomaar een badkamer: Hier kunt u genieten van eigen persoonlijke momenten voor lichaamsverzorging, schoonheid en ontspanning. Daarom denken we bij Villeroy & Boch na over ons ontwerp tot in het kleinste detail - en dat geldt ook voor onze kranen. Ze zijn geoptimaliseerd voor onze wasruimtes en ronden je persoonlijke badkamerontwerp af. Kies de Villeroy & Boch kraan die precies past bij uw badkamer en stijl.

Wastafelkranen

De wastafelkranen van Villeroy & Boch passen niet alleen perfect en kunnen stijlvol worden gecombineerd met de rest van het Villeroy & Boch badkamerassortiment, ze zijn ook uitgerust met geluidsvrije keramische patronen. Deze zorgen voor een stille werking en laten u in alle rust van uw badkamer genieten. Kranen van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen voor elke inrichtingsstijl. Zo vindt u zeker de perfecte kraan voor uw badkamer.

Antao kraan van Villeroy & Boch
Liberty kraan van Villeroy & Boch

Wandkraan

Naast de klassieke montage van de kraan op het keramiek/meubel, is er ook de optie om de kraan aan de wand te bevestigen. Met wandmengkranen van Villeroy & Boch creëert u een designaccent bij de wastafel en creëert u meer ruimte bij de wastafel zodat u andere objecten kunt plaatsen. Bovendien maakt wandmontage het makkelijker om de kraan schoon te maken. Water, zeep en vuilafzetting worden niet achter de kraan gespoeld, wat de reinigingsinspanning tot een minimum beperkt.


Douchekranen

De Douchekranen van Villeroy & Boch vullen het brede assortiment kranen dienovereenkomstig aan en bieden een holistisch concept van wastafel tot douche. De watertoevoer en -temperatuur kunnen eenvoudig worden geregeld met zowel de hendel- als draaiknopkranen. Hoe vindt u de juiste kraan voor uw douche.

Universal Showers kraan van Villeroy & Boch

Badkranen

De Badkranen van Villeroy & Boch zijn de perfecte aanvulling op de bijbehorende kranen op de wastafel en in de douche. Ze bieden een oplossing voor elk type badkuip. Met de soepel lopende hendelbadkranen kunt u de watertoevoer eenvoudig en gemakkelijk regelen. Zo kunt u altijd de perfecte watertemperatuur voor het bad instellen.

Architectura kraan van Villeroy & Boch

Type montage

Vrijstaande kraan bij vrijstaande badkuipen

Vrijstaande baden verander de badkamer in een verfijnde wellness-oase. De vrijstaande kranen van Villeroy & Boch vormen de perfecte aanvulling op onze vrijstaande baden en vervullen de droom van de eigen wellnessbadkamer. Het voordeel van vrijstaande badkranen is hun flexibele plaatsing rond het bad, zelfs voor een raam.

Antao kraan van Villeroy & Boch

Badrandkraan

De klassieke installatie van de kraan voor badkuipen is aan de rand van het bad. Hier worden alle buizen en leidingen in het bad of de muur geïnstalleerd. Doordat de badrandkraan direct bij de badkuip is geplaatst, biedt deze het voordeel dat de kraan gemakkelijk liggend kan worden bediend. Bovendien is dit type installatie de ruimtebesparende variant.

Architectura Square kraan van Villeroy & Boch