Badkamermeubels van Villeroy&Boch:

De mooiste manier om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Realiseer uw persoonlijke droombadkamer met badmeubels van Villeroy & Boch en transformeer de badkamer in uw privé-wellness-oase vol luxe voorzieningen die de eerste en laatste handelingen van de dag tot iets speciaals maken. Prachtige badkamermeubels, van de wastafelonderkast, de veelzijdige rek- en kastmodules tot en met de spiegelkast, vormen samen met de keramiekproducten in de badkamer een ​​harmonieus geheel. Zachte gebogen vormen met verfijnde details als het zinnebeeld van pure verlokking of een heldere vormtaal die het badkamermeubilair reduceert tot de essentie: kies uit het grote aanbod aan vormen en kleuren de badmeubels in uw persoonlijke stijl – modern-stedelijk, klassiek of een behaaglijke spa. De veelzijdige collecties van Villeroy & Boch bieden u de vrijheid om een ​​functionele ruimte te creëren op een manier die voldoet aan uw behoeften en wensen met betrekking tot esthetiek en comfort. Achter de fraaie ontwerpen en aantrekkelijke decors schuilen geavanceerde opbergconcepten die u voldoende ruimte bieden voor al uw badkamerspullen. Bovendien vindt u in ons badkamerassortiment ruimtelijke oplossingen voor de meest uiteenlopende omstandigheden – of het nu gaat om afzonderlijke producten of een complete badkamer, een ​​kleine gastenbadkamer of een luxueuze wellness-ervaring. Ontdek de veelzijdigheid van de badkamer met Villeroy & Boch.

Badmeubels voor uw eigen relax-ruimte

Het uiterlijk

De veelzijdige badkamercollecties van Villeroy & Boch weerspiegelen de veelzijdigheid waarmee een badkamer kan worden ontworpen – welke stijl kiest u voor uw droombadkamer? Geeft u de voorkeur aan natuurlijke materialen in landhuisstijl die uitnodigen om te ontspannen in harmonie met de natuur, of kiest u voor een rechtlijnige, minimalistische inrichtingsstijl die meer ruimte voor de essentie laat? Of beschouwt u de badkamer als een plaats om weg te dromen met subtiel bewerkt badkamermeubiliar en speelse details? Net zoals badkamerkeramiek is het interieur ook een expressief ontwerpelement in de badkamer waarin uw persoonlijkheid tot uitdrukking komt. Doe daarom geen concessies aan uw badkamerinrichting en creëer een luxe badkamer die aan uw esthetische eisen voldoet en waarin u zich helemaal thuis voelt. Met de badmeubels van Villeroy & Boch kunt u de functionele ruimte met verschillende stijlvarianten een persoonlijk tintje geven. U profiteert bij het badkamerontwerp van de vrijwel onbeperkte combinatiemogelijkheden – en desondanks passen uw badmeubels uiteindelijk perfect bij de douchevloer en het bad, zodat er een perfect uniform totaalbeeld ontstaat waarin u rust en ontspanning vindt. Hout of glas: De materialen van het badkamermeubilair hebben elk hun eigen effect op de ruimte. Kast- en rekmodules zorgen voor met een warme hout-look voor een gezellige sfeer, terwijl glazen meubels een bijzondere elegantie uitstralen. Daarom is het materiaal van het badkamermeubilair naast het design, het decor en de kleur een belangrijk criterium dat het uiterlijk van de meubels bepaalt.


Comfort

De ruimte: Maak gebruik van de mogelijkheden

Zelfs voor de kleinste ruimte vindt u wastafelonderkasten, badkamerkasten en spiegelkasten in ons assortiment.

Wastafelonderkasten voor wastafels

De wastafel is het centrum van de badkamer, een functie die in het badkamermeubilair tot uiting moet komen. Onderkasten vormen de perfecte basis voor de wastafels van Villeroy & Boch en zorgen dankzij hun prachtige vormtaal in combinatie met het stijlvolle badkamerkeramiek voor een harmonieus totaalbeeld. Bovendien worden badtextiel en andere accessoires in de directe omgeving van de wastafel opgeborgen, zodat u belangrijke zaken snel bij de hand hebt wanneer u ze nodig hebt.

Wastafelonderkasten

Kast- en rekmodules

De prachtige badkamerkasten van Villeroy & Boch vormen de perfecte aanvulling op de onderkast en de badkamerspiegel. Afhankelijk van de ruimtelijke omstandigheden van uw badkamer kunt u kiezen voor een zijkast of een hoge kast. Ook vrijhangende rek-elementen kunnen in een exclusief design worden gerealiseerd. Een hoge kast bewijst zichzelf als een bijzonder functioneel opbergwonder. Op een beperkt oppervlak bewaart u alle dingen voor uw persoonlijke wellness-programma.

Badkamerkasten

Spiegels en spiegelkasten

Voor een laatste controlerende blik is een badkamerspiegel in de badkamer onmisbaar. De even stijlvolle als functionele spiegels en spiegelkasten van Villeroy & Boch worden glanzende highlights in uw persoonlijke wellness-oase. Dankzij de optionele verwarmingsfunctie kunt u zelfs beslaan van het oppervlak voorkomen.

Badkamerspiegels

Kwaliteit: Kies voor duurzaamheid

Door uw verzorgingsroutine worden uw badmeubels dagelijks aan grote belastingen blootgesteld. De rek- en kastmodules hebben te maken met vochtigheid en temperatuurschommelingen. Met Villeroy & Boch hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit en levensduur van uw droombadkamer. In het stijlvolle badkamerinterieur resulteert uitgelezen vakmanschap in combinatie met prachtige materialen in meubels met uitgesproken design, die u lange tijd de mooiste wellness-momenten bieden.

Vind badmeubels voor uw huis

Bevrijd van alles wat overbodig is en tegelijkertijd gekenmerkt door een verfrissende lichtheid, dat zijn de badmeubels van de Memento 2.0-collectie. Ze bieden u genoeg ruimte in de badkamer om uw persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Met de collectie Aveo, badkamermeubiliar dat wordt gedomineerd door heldere, ovale vormen, zorgt u voor pure sensualiteit die warmte en geborgenheid uitstraalt in uw badkamer – perfect om na een drukke dag te ontspannen. Welke stijl wilt u voor uw droombadkamer? Met de badkamerplanner van Villeroy & Boch kunt u badmeubels van verschillende collecties in verschillende vormen, maten en decors uitproberen, totdat u het interieur hebt gevonden dat perfect in uw droombadkamer past. Laat u inspireren.