Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Badkamermeubels van Villeroy&Boch:

De mooiste manier om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Realiseer uw persoonlijke droombadkamer met badmeubels van Villeroy & Boch en transformeer de badkamer in uw privé-wellness-oase vol luxe voorzieningen die de eerste en laatste handelingen van de dag tot iets speciaals maken. Prachtige badkamermeubels, van de wastafelonderkast, de veelzijdige rek- en kastmodules tot en met de spiegelkast, vormen samen met de keramiekproducten in de badkamer een ​​harmonieus geheel. Zachte gebogen vormen met verfijnde details als het zinnebeeld van pure verlokking of een heldere vormtaal die het badkamermeubilair reduceert tot de essentie: kies uit het grote aanbod aan vormen en kleuren de badmeubels in uw persoonlijke stijl – modern-stedelijk, klassiek of een behaaglijke spa. De veelzijdige collecties van Villeroy & Boch bieden u de vrijheid om een ​​functionele ruimte te creëren op een manier die voldoet aan uw behoeften en wensen met betrekking tot esthetiek en comfort. Achter de fraaie ontwerpen en aantrekkelijke decors schuilen geavanceerde opbergconcepten die u voldoende ruimte bieden voor al uw badkamerspullen. Bovendien vindt u in ons badkamerassortiment ruimtelijke oplossingen voor de meest uiteenlopende omstandigheden – of het nu gaat om afzonderlijke producten of een complete badkamer, een ​​kleine gastenbadkamer of een luxueuze wellness-ervaring. Ontdek de veelzijdigheid van de badkamer met Villeroy & Boch.

Badmeubels voor uw eigen relax-ruimte

Er is nauwelijks een ruimte die zo privé is als uw eigen badkamer. Het is daarom des te belangrijker om badkamermeubelen te vinden die bij uw persoonlijke wensen en behoeften aansluiten. We leggen u uit wat belangrijk is bij de keuze van badkamermeubiliar. Terwijl het er in de gezinsbadkamer soms erg druk aan toe gaat en ook het humeur niet altijd optimaal is, dient een gastenbadkamer als een relax-ruimte die uw gasten in een kleine ruimte uitnodigt om te ontspannen. Als het om de functionaliteit en esthetiek van de badkamer gaat, heeft iedereen zijn eigen ideeën die in het badkamermeubilair tot uitdrukking komen. Of u bij uw badmeubels prioriteit geeft aan de functie 

of u een aangename omgeving vol comfortabele voorzieningen wilt creëren, is in de eerste plaats een kwestie van uw persoonlijke smaak. Naast uw eigen wensen wordt de badkamerinrichting bovendien bepaald door de beschikbare ruimte voor het meubilair. De luxueuze badmeubels van Villeroy & Boch zijn slimme ruimtewonderen waarmee ook de kleinste badkamer er opgeruimd en uitnodigend uitziet. U hebt badtextiel, producten en accessoires meteen bij de hand wanneer u ze nodig hebt en anders zijn ze netjes opgeborgen in kast- en rekmodules.

Of het nu gaat om verzorgingsproducten voor de dagelijkse hygiëne, uw wellness-programma of badtextiel: in de badkamer zijn er allerlei zaken en accessoires die u ruimtebesparend en toch bij de hand wilt opbergen. Badkamermeubels van Villeroy en Boch overtuigen door hun unieke functionaliteit. De fraaie spiegelkasten, wastafelonderkasten en veelzijdige rek-elementen bieden u voldoende plaats om alle grote en kleine dingen te bewaren die u voor uw persoonlijke wellness-momenten nodig hebt.

Cosmetica en gezichts- en tandverzorgingsproducten die zich in de directe nabijheid van de wastafel moeten bevinden, worden netjes opgeborgen in de smaakvolle wastafelonderkast of de verlichte spiegelkast en zijn direct beschikbaar wanneer dat nodig is. Dit bespaart u 's morgens, wanneer elke seconde telt, kostbare tijd die u zeker kunt gebruiken voor belangrijkere dingen. De slimme binnen-indeling van de luxe badmeubels van Villeroy & Boch brengt orde in uw badkameraccessoires, elektrische apparaten en textiel. Op deze manier zorgt u voor een opgeruimde en uitnodigende sfeer in uw wellness-oase.

Het uiterlijk

De veelzijdige badkamercollecties van Villeroy & Boch weerspiegelen de veelzijdigheid waarmee een badkamer kan worden ontworpen – welke stijl kiest u voor uw droombadkamer? Geeft u de voorkeur aan natuurlijke materialen in landhuisstijl die uitnodigen om te ontspannen in harmonie met de natuur, of kiest u voor een rechtlijnige, minimalistische inrichtingsstijl die meer ruimte voor de essentie laat? Of beschouwt u de badkamer als een plaats om weg te dromen met subtiel bewerkt badkamermeubiliar en speelse details? Net zoals badkamerkeramiek is het interieur ook een expressief ontwerpelement in de badkamer waarin uw persoonlijkheid tot uitdrukking komt. Doe daarom geen concessies aan uw badkamerinrichting en creëer een luxe badkamer die aan uw esthetische eisen voldoet en waarin u zich helemaal thuis voelt. Met de badmeubels van Villeroy & Boch kunt u de functionele ruimte met verschillende stijlvarianten een persoonlijk tintje geven. U profiteert bij het badkamerontwerp van de vrijwel onbeperkte combinatiemogelijkheden – en desondanks passen uw badmeubels uiteindelijk perfect bij de douchevloer en het bad, zodat er een perfect uniform totaalbeeld ontstaat waarin u rust en ontspanning vindt. Hout of glas: De materialen van het badkamermeubilair hebben elk hun eigen effect op de ruimte. Kast- en rekmodules zorgen voor met een warme hout-look voor een gezellige sfeer, terwijl glazen meubels een bijzondere elegantie uitstralen. Daarom is het materiaal van het badkamermeubilair naast het design, het decor en de kleur een belangrijk criterium dat het uiterlijk van de meubels bepaalt.


Comfort

Ontspannen in bad uw gedachten de vrije loop laten of vanwege tijdgebrek snel uw smartphone opladen tijdens de ochtenddouche: de verschillende soorten comfort zijn net zo divers als de mens zelf. Bij badmeubels wordt comfort bijvoorbeeld bepaald door een ongecompliceerde bediening en eenvoudig te onderhouden oppervlakken – criteria waarmee de exclusieve badkamer-oplossingen van Villeroy & Boch zich door hun uitstekende materiaaleigenschappen en doordachte innovaties onderscheiden.

Dankzij de geavanceerde greeploze Push-to-Open technologie kunnen de badkamerkasten gemakkelijk worden geopend en gesloten door er met de hand op te drukken. Op deze manier bieden rekken, onderkasten en spiegelkasten van Villeroy & Boch u optimaal comfort en wordt elk bezoekje aan badkamer pure ontspanning. Slimme functies zoals een draadloos oplaadstation voor smartphones en een uniform verlichtingsconcept dat in het meubilair is geïntegreerd, waarmee u persoonlijke sfeerverlichting kunt instellen, zorgen voor heel speciale wellness-momenten.

De ruimte: Maak gebruik van de mogelijkheden

Zelfs voor de kleinste ruimte vindt u wastafelonderkasten, badkamerkasten en spiegelkasten in ons assortiment.

Wastafelonderkasten voor wastafels

De wastafel is het centrum van de badkamer, een functie die in het badkamermeubilair tot uiting moet komen. Onderkasten vormen de perfecte basis voor de wastafels van Villeroy & Boch en zorgen dankzij hun prachtige vormtaal in combinatie met het stijlvolle badkamerkeramiek voor een harmonieus totaalbeeld. Bovendien worden badtextiel en andere accessoires in de directe omgeving van de wastafel opgeborgen, zodat u belangrijke zaken snel bij de hand hebt wanneer u ze nodig hebt.

Wastafelonderkasten

Kast- en rekmodules

De prachtige badkamerkasten van Villeroy & Boch vormen de perfecte aanvulling op de onderkast en de badkamerspiegel. Afhankelijk van de ruimtelijke omstandigheden van uw badkamer kunt u kiezen voor een zijkast of een hoge kast. Ook vrijhangende rek-elementen kunnen in een exclusief design worden gerealiseerd. Een hoge kast bewijst zichzelf als een bijzonder functioneel opbergwonder. Op een beperkt oppervlak bewaart u alle dingen voor uw persoonlijke wellness-programma.

Badkamerkasten

Spiegels en spiegelkasten

Voor een laatste controlerende blik is een badkamerspiegel in de badkamer onmisbaar. De even stijlvolle als functionele spiegels en spiegelkasten van Villeroy & Boch worden glanzende highlights in uw persoonlijke wellness-oase. Dankzij de optionele verwarmingsfunctie kunt u zelfs beslaan van het oppervlak voorkomen.

Badkamerspiegels

Kwaliteit: Kies voor duurzaamheid

Door uw verzorgingsroutine worden uw badmeubels dagelijks aan grote belastingen blootgesteld. De rek- en kastmodules hebben te maken met vochtigheid en temperatuurschommelingen. Met Villeroy & Boch hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit en levensduur van uw droombadkamer. In het stijlvolle badkamerinterieur resulteert uitgelezen vakmanschap in combinatie met prachtige materialen in meubels met uitgesproken design, die u lange tijd de mooiste wellness-momenten bieden.

Vind badmeubels voor uw huis

Bevrijd van alles wat overbodig is en tegelijkertijd gekenmerkt door een verfrissende lichtheid, dat zijn de badmeubels van de Memento 2.0-collectie. Ze bieden u genoeg ruimte in de badkamer om uw persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Met de collectie Aveo, badkamermeubiliar dat wordt gedomineerd door heldere, ovale vormen, zorgt u voor pure sensualiteit die warmte en geborgenheid uitstraalt in uw badkamer – perfect om na een drukke dag te ontspannen. Welke stijl wilt u voor uw droombadkamer? Met de badkamerplanner van Villeroy & Boch kunt u badmeubels van verschillende collecties in verschillende vormen, maten en decors uitproberen, totdat u het interieur hebt gevonden dat perfect in uw droombadkamer past. Laat u inspireren.