ViClean productfamilie

De innovatieve douchetoiletten van Villeroy & Boch

Douche wc's: extra comfort in de badkamer

Ervaar met een douche wceen compleet nieuw gevoel van zuiverheid en frisheid bij het gebruik van het toilet. Douche wc's combineren conventionele wc's met een douchefunctie en voldoen op deze manier aan de hoogste hygiëne-eisen voor reiniging van de schaamstreek. Een warme, zachte waterstraal zorgt voor de reiniging en u hoeft zich alleen nog maar af te drogen. Zo geniet u van een weldadige zuiverheid. Douche wc's van Villeroy & Boch bieden de gebruiker een hele reeks voordelen. Slimme functies en gebruiksgemak bieden u een maximaal comfort in de badkamer dat u al snel niet meer wilt missen. De praktische bidet-functie is rechtstreeks in het keramiek geïntegreerd, zodat het toilet van buitenaf niet als dusdanig is te herkennen. Dankzij de gereduceerde vormgeving past het sanitairkeramiek elegant in elke inrichtingsstijl. ViClean – dat zijn de innovatieve douche wc's van Villeroy & Boch die ook bij u thuis voor luxe comfort-ervaringen zorgen.


Douche wc – de moderne manier om de schaamstreek te reinigen

douche wc'szijn de moderne variant van het toilet. Ze combineren het conventionele keramische bekken met een bidet. Bidets behoren in Japan en Zuid-Europa al tot de standaard voor de reiniging van de schaamstreek en worden ook hier steeds populairder. In de innovatieve douchetoiletten is de bidet-functie een integraal onderdeel van het geheel. Na gebruik van het toilet wordt er een waterstraal geactiveerd die de schaamstreek voorzichtig en grondig reinigt. Bij uitvoering met een föhn met warme lucht wordt het gereinigde lichaamsdeel vervolgens behoedzaam gedroogd.


Voordelen door innovatie

Deze innovatieve manier van hygiëne biedt tal van voordelen zonder dat u uw gewoonten hoeft te veranderen. De moderne hygiëne-toiletten werken immers in principe als een conventioneel toilet.

Water voor reiniging: het gezondheidsaspect

Fris water is het summum van zuiverheid. Of het nu gaat om douchen, baden of tandenpoetsen: water is onmisbaar voor de lichaamsverzorging. De nieuwe douche wc's maken gebruik van water voor de verzorging van de schaamstreek. Water reinigt de schaamstreek veel grondiger en effectiever dan toiletpapier. Op deze manier zorgt dit innovatieve toilet voor een schoon en fris gevoel dat de hele dag aanhoudt. Bovendien kan toiletpapier irritatie, jeuk en zelfs ontsteking van de gevoelige huid veroorzaken. De bidetfunctie verwijdert daarentegen op een bijzonder effectieve en zachte manier allerlei soort bacteriën en kiemen van de gevoelige lichaamsdelen. Zuiver water zonder toevoegingen is bovendien ook heel goed voor mensen met allergieën. Zo bieden douche wc's een enorm gezondheidsvoordeel.

Toegankelijkheid

Mensen die beperkt zijn in hun mobilitei en dus moeite hebben met het gebruik van het toilet en de bijbehorende hygiëne, profiteren van de comfortabele werking van het douche-wc. Dankzij de reinigende waterstraal zijn ze niet langer afhankelijk van hulp van anderen en krijgen ze een stukje levenskwaliteit terug. Deze vorm van hygiëne draagt dus bij aan de ondersteuning van toegankelijkheid.


De inbouw van het douche-wc

Voor het installeren van een wc met douchefunctie in uw badkamer hebt u alleen een stroomaansluiting in de buurt nodig voor comfortabele functies zoals een verwarmde comfortstraal en zitverwarming. Tevens moet het hygiëne-toilet op de waterleiding worden aangesloten.

Douche-wc's zijn echter niet alleen een innovatieve badkameroplossing wanneer u een renovatie of nieuwbouw plant. Naast het complete systeem is het ook mogelijk om de comfortabele extra functies achteraf te monteren op bestaande keramische bekkens. Nadat u het bidet-toilet op het water en de elektriciteit hebt aangesloten, kunt u met uw bestaande sanitair genieten van de nieuwe toegevoegde hygiëne. Zo kunt u ook in een huurwoning van deze luxe genieten.


De douche-wc's van Villeroy & Boch

De douche wc's van Villeroy & Boch zijn dankzij DirectFlush allemaal zonder spoelrand uitgevoerd, zodat er een bijzonder grondige spoeling wordt gegarandeerd. Bovendien kunnen toiletten zonder spoelrand beter worden schoongemaakt, zodat de hoogste hygiënestandaarden worden nageleefd. De CeramicPlus-veredeling vereenvoudigt de reiniging verder en heeft bovendien een antibacteriële werking. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals Quaryl en Duroplast zijn de wc's met douchefunctie ook gemakkelijk bestand tegen de belastingen van het dagelijkse gebruik. Naast de hoogste eisen op het gebied van comfort en hygiëne voldoen de douche-wc's van Villeroy & Boch ook aan de eisen ten aanzien van het uiterlijk. ViClean beschikt over een revolutionair design waarbij de comfortfuncties niet in de toiletzitting, maar rechtstreeks in het keramiek zijn geplaatst. Ontdek de verschillende uitvoeringen van de badkamer-revolutie en geniet van grondige zuiverheid en een langdurig gevoel van frisheid.

ViClean-I 100

ViClean-I 100 biedt u de individueel instelbare HarmonicWave douchestraal in een elegant modern design. Dankzij QuickRelease kan de toiletzitting bijzonder eenvoudig worden verwijderd voor het schoonmaken.

Douchetoilet
Douche-wc's