Onze hygiëne kampioen: reviews over en ervaringen

Van familie Kolkman uit Raalte.

Hygiëne kampioen, familie Kolkman

  • Gezin 40+ met twee kinderen van 7 en 9

Testverslag 1: 100 punten voor de Hygiëne Kampioen!

Manon Kolkman

Onder de indruk

Bij de eerste aanblik van de Hygiëne Kampioen werd ik meteen enthousiast.Niet alleen zag het toilet er mooi en strak uit. Ook matcht de Hygiëne Kampioen perfect bij ons huidige toilet door het tijdloze design. Toen ik het toilet beter bekeek was mijn tweede gedachte: ‘Wauw wat handig zo’n spoelrandloos toilet!’ Want hoe fijn is het om niet de hele rand van het toilet te hoeven schoonmaken? Het kost  erg veel tijd en bovendien is het een vies klusje.’

Na de snelleinstallatie en instructies van de installateurkonden we de Hygiëne Kampioen dan directgebruiken. Onze eerste ervaringenzijn buitengewoon goed. Ik vind de uitstraling en het design van het toilet erg mooi. Daarnaast zit het lekker comfortabel. Ook de kinderen zijn onder de indruk. Vooral de wijze waarop het water wegspoelt, vinden ze erg interessant.

Hygiëne kampioen, Familie Kolkman
Hygiëne kampioen, Familie Kolkman

Let it shine!

Uiteraard hebben we ook het schoonmaakgemak uitvoerig getest! Normaalgesproken maak ik de toiletten iedere dag schoon. Met twee kinderen die overal aanzitten,is dat wel nodig. Daarnaast houd ik nu eenmaal van een schoon en hygiënisch toilet.Om de Hygiëne Kampioen echt goed te testen heb ik hem bewust drie dagen niet schoongemaakt. Maar na vier dagen was het dan eindelijk zo ver: de grote schoonmaak kon beginnen!

Allereerst merkte ik dat er weinig vuil onder de toiletrand zat. Waar ik normaal gesproken uren stond te schrobben met een extra sponsje, poets ik nu het vuil vliegensvlug met een simpel doekje weg. Ook laat de speciale toplaag een mooie glans in de wc achter. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat de waterdruppels als pareltjes in het toilet blijven liggen. Erg mooi om te zien en hetgeeft meteen net dat beetje extra frisheid. Ik weet nog goed dat ik na de eerste schoonmaakbeurt meteen tegen mijn man zei: ‘Zo’n toilet moeten we boven óók hebben!’.

Easy cleaning

In tegenstelling tot ons vorige toilet spoelt de Hygiëne Kampioen al het papier en viezigheid in één keer weg.Daarnaast kun je het toilet echt goed schoonmaken, omdat je de wc-bril er in zijn geheel gemakkelijk afhaalt. Zo weet je zeker dat écht alles schoon is. Eigenlijk zouden alle wc-brillen deze functie moeten hebben.

Hygiëne kampioen, Familie Kolkman
Hygiëne kampioen, Familie Kolkman

100 points!

Na vier weken testen zijn we nog steeds enorm tevreden met de Hygiëne Kampioen. Zelfs de kinderen zijn blij.Bijzonder, want een toilet is een toilet zou je denken. Maar de Hygiëne Kampioen blijft langer fris en zijn er veel minder schoonmaakbeurten nodig dan voorheen; dus ook mama is helemaal blij! Allemaal dikke pluspunten.We denken er inmiddels écht over om het toilet in onze badkamer te vervangen voor een Hygiëne Kampioen.We zijn er over uit: iets anders dan de Hygiëne Kampioen willen we niet meer.