Onze hygiëne kampioen: reviews over en ervaringen

Door de familie Luxenburger uit Saarlouis.

Hygiëne kampioen, familie Luxenburger

  • Vanessa (37) en Dirk (43)
  • Zoon Marlon (7)

Testbericht 4: De Hygiëne Kampioen is echt fantastisch

Dirk Luxenburger

De spoelfunctie is krachtiger en schoner dan bij een normaal toilet. We hebben amper nog wc-reiniger nodig. De DirectFlush-functie van de Hygiëne Kampioen spoelt alles probleemloos weg. Het schoonmaken van de Hygiëne Kampioen gaat ook sneller. De zitting met Soft Closing-functie is erg fijn, en onze zoon Marlon is er zwaar van onder de indruk. Hoe vaak hij de bril wel niet open en dicht heeft gedaan, durf ik niet te zeggen. Het mechanisme werkt nog als op de eerste dag, alles zit nog stevig vast – super!

We waren zo enthousiast over de Hygiëne Kampioen tegen bekenden, opa en oma dat ze allemaal de website van Villeroy & Boch hebben bekeken en de andere testverslagen hebben gelezen.

Van tevoren en vanaf de installatie zijn we enorm goed geholpen door Villeroy & Boch. Het contact verliep erg vriendelijk – elke keer weer. Ook de installatie verliep zonder problemen en de monteur was erg vriendelijk. De testweken waren zeer interessant en we vonden het erg fijn dat we dit product mochten testen.

Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger

Testbericht 3: Wat onze vrienden over de de Hygiëne Kampioen zeggen

Dirk Luxenburger

Ook onze vrienden waren erg onder de indruk van de Hygiëne Kampioen. Ze volgen natuurlijk alle berichten op de website van Villeroy & Boch.

De Hygiëne Kampioen stond er net vijf minuten toen hij al aan de eerste test werd onderworpen. Een van onze vrienden was verbaasd over de spoelmethode; zoiets had hij nog nooit gezien. 'Superschoon en gelijkmatig,' was zijn commentaar. Het design viel ook erg in de smaak. Hij zat perfect; heel anders dan bij onze oude wc. Na zijn positieve verhaal kwam onze zoon Marlon meteen de badkamer binnenrennen met een vriendje, om hem de SoftClosing-functie te laten zien. 'Papa, zo'n bril wil ik ook!' riep hij naar beneden naar zijn vader. :-)

Hygiëne kampioen, famille Luxenburguer
Hygiëne kampioen, famille Luxenburguer

Kwaliteit spreekt voor zich

Iedereen was duidelijk onder de indruk en ook onze verslagen – vanaf de installatie tot nu – werden gretig gelezen door vrienden en familie. Ze vroegen ons hoe duur hij was en of Villeroy & Boch ook andere Hygiëne-modellen verkocht. De hogere zitpositie viel erg in de smaak. 'De voordelen zijn duidelijk te merken,' zeiden onze vrienden, hoewel ze niet direct van plan waren nú hun toilet in te ruilen. Maar, zodra hun eigen toilet aan vervanging toe is, kiezen ze zeker voor de Hygiëne Kampioen van Villeroy & Boch, want kwaliteit spreekt voor zich!


Testbericht 2: Zelfs onze zoon is onder de indruk van de Soft Closing-functie

Dirk Luxenburger

Hij loopt nu niet meer het gevaar zijn vingers tussen het toilet en de bril krijgen. We waren wat sceptisch over de test met de blauwe vloeistof, maar bij het doorspoelen bleef er helemaal niets achter. Het pareleffect was 100% waar. De Quick Release-functie van de wc-bril is erg fijn, want je kunt nu ook de moeilijker te bereiken plekjes perfect schoonmaken. Het los klikken was super gemakkelijk, het terug zetten vereist een beetje meer gevoel, omdat je de openingen precies over de pin moet schuiven. Het heeft echter geen nadelig effect op de stabiliteit en de veiligheid van het toilet. Ook na een week hebben we nog geen vuil en aanslag onder de rand gezien.

Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger, video fluid test
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger, video Quick Release
Het bezoek kan komen

De DirectFlush-technologie spoelt de pot van de Subway 2.0 voldoende schoon. Het schoonmaken gaat veel sneller, wat waarschijnlijk komt door het pareleffect. Ook bij het doorspoelen met de bril omhoog spatten er geen druppels uit de pot. Erg hygiënisch dus, wat fijn is als er onverwacht gasten komen. We gebruiken bijna geen schoonmaakmiddelen, omdat we alles schoonmaken met een stoomreiniger.

Hygiëne kampioen, familie Luxenburger

Testbericht 1: Netjes geïnstalleerd en past perfect in onze badkamer!

Dirk Luxenburger

Een tijdje geleden werd onze nieuwe Hygiëne Kampioen geïnstalleerd. De monteur werkte erg professioneel en netjes. Ik vond het erg fijn dat hij onze hele badkamer afdekte met folie. De installatie verliep soepel en snel.

Hygiëne kampioen, familie Luxenburger, video installation
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Hygiëne kampioen, familie Luxenburger
Een goede eerste indruk

Met zijn design en de uitstraling past het nieuwe toilet perfect in onze badkamer, en na twee dagen lijkt het al alsof we nooit een ander toilet hebben gehad. Vooral de afgeronde vorm van de Subway 2.0 bevalt ons goed, net als de bijpassende zitting met Soft Close-functie. De wc-bril maakt een stabiele indruk en de zitting voelt goed aan. In vergelijking met onze oude wc zit hij wat hoger, maar dit vinden we zeer aangenaam. Daarnaast hebben we het gevoel dat de water in de spoelrandloze Hygiëne Kampioen beter en gelijkmatiger rond wordt gespoeld dan bij een standaardtoilet.