LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Kleur in de badkamer

Ontwerp uw badkamer op basis van uw favoriete jaargetijde.

Het frisse groen van de lente, een zomers geel, herfstachtige rosétinten en het heldere blauw van de winter: kleuren zorgen voor een bepaalde sfeer, roepen emoties op en zijn uitermate geschikt om de badkamer geheel volgens uw eigen stijl in te richten. Geïnspireerd door het kleurenspel van de seizoenen in Parijs, ontwikkelde de ontwerpster Gesa Hansen een spannend en nieuw kleurenconcept waarmee u uw fantasie voor de badkamerinrichting de vrije loop kunt laten. U hebt de keuze uit 15 harmonische badkamerkleuren om samen met Villeroy & Boch uw individuele badkameraccent te zetten.

LENTE

Fris, natuurlijk en opwekkend: groen is als geen enkele andere kleur met de lente verbonden. Met wastafels in de levendige groentinten MINT, SENCHA en CEDAR creëert u een frisse lentesfeer in uw badkamer. En in CEDAR kunt u bovendien zelfs uw meubels groen laten worden.

 Ontdek de lentekleuren

ZOMER

Een warm, uitnodigend geel verspreid vrolijkheid en zorgt voor een uitgelaten sfeer. Met wastafels in de zomerse geeltinten MACAROON, LEMON en MUSTARD schijnt de zon ook in uw badkamer. De kleur SUN verwarmt desgewenst ook de meubels van uw badkamer.

 Ontdek de zomerkleuren

HERFST

Als in de herfst de bladeren verkleuren, kunt u genieten van talloze rood- en rosénuances. Met wastafels in de prachtige rosétinten POWDER, BALLET, ROSE verspreidt u deze romantiek ook in uw badkamer. De roodtint PEONY op de meubels zorgt voor een herfstachtig tintje.

Ontdek de herfstkleuren

WINTER

HHet heldere, frisse blauw van de winter zorgt voor een zeer ingetogen sfeer. Met wastafels in de sfeervolle blauwtinten FOG, FROST en OCEAN tovert u uw badkamer om tot een oord van rust en ontspanning. De kleurtoon CLOUD dompelt uw badmeubels in een hemels blauw.

Ontdek de winterkleuren

TIJDLOOS

Grijs en zwart vormen de essentie van een tijdloos modern badkamerontwerp. Deze zakelijke en decente kleuren passen in elke badkamer. Met wastafels in de tinten FULL MOON, FRENCH LINEN en COAL BLACK geeft u uw badkamer een stijlvolle elegantie. Heel passend dat ook de meubels van de Finion-collectie in BLACK verkrijgbaar zijn.

Ontdek de tijdloze kleurwereld

Het idee achter de kleurwerelden

Geïnspireerd door het prachtige kleurenspel van de jaargetijden in Parijs, heeft de ontwerpster Gesa Hansen een kleurenconcept voor de badkamer ontwikkeld dat is gebaseerd op verschillende nuances. Met vier harmonische kleurwerelden en een kleurenreeks uit het zwart-grijs-spectrum pakt Gesa Hansen de interieurtrend van gedurfdere kleuren op en vertaalt deze samen met Villeroy & Boch naar het Badkamer en Wellness-domein.

Bekijk de persoonlijke visie van Gesa Hansens over stijl, design en de betekenis van de badkamer: Video starten

Maak kennis met Gesa Hansen


Ontdek de ruime keuze aan kleuren in de online badkamerplanner

Laat u inspireren door de veelzijdige kleurenwereld en gebruik onze innovatieve 3D-badkamerplanner om te zien hoe de creatieve woonideeën er in uw badkamer uitzien. Zo stelt u uw eigen droombadkamer samen – en dat heel handig vanuit huis.

Nu plannen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgevinge

Nu starten