Herfst in de badkamer

Rosé en rood. Romantiek en passie.

Laat u inspireren door het kleurenpalet van de herfst: de sfeervolle kleuren van zacht rosé tot krachtig rood hebben een opbeurend effect, nodigen uit om weg te dromen en sprankelen vol passie. Ze stralen energie en zelfbewustzijn uit en verspreiden tegelijkertijd een vriendelijke, gezellige charme. De prachtige kleuren in het Jardin de Luxembourg vormden de inspiratie voor de rood- en rosétinten van Gesa Hansen: de indrukwekkend mooie nuances van de verkleurende bladeren, de rozekleurige met bladeren bedekte wegen, de orangerie – ze kenmerken allemaal deze unieke en intense herfstsfeer. En hiervan kunt u nu in uw badkamer genieten.

Herfstachtig rood in de collectie Finion

Design in bonte kleuren

PEONY is één van de betoverende kleuren van de bomen in de herfst: met dit krachtige, rustgevende roodbruin zorgen uw Finion-meubels in de badkamer voor een heerlijk aangename sfeer. Ook de binnenvlakken van de kastelementen zijn leverbaar in PEONY. Of u kiest hier met een andere kleur voor een interessant herfstachtig contrast.

Naar de collectie

Dealer vinden

Kleurexpert en ontwerpster Gesa Hansen beveelt de kleurcombinatie PEONY met het houtfineer WALNUT of de matte lak BLACK aan.

De collectie Artis in romantische rosétinten

Kleur en vormen

De Artis-wastafels in de betoverende tint rosé geven de badkamer een romantische, vrouwelijke uitstraling. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig: u kunt kiezen uit vier heldere, subtiele vormen om het pure design met warme rosétinten te benadrukken – van de luchtige en tere tinten POWDER en BALLET tot aan het krachtige en intense ROSE dat de belijning van het sanitair extra accentueert.

Naar de collectie

Dealer vinden

Richt uw huis in gezellige herfstkleuren in

Spoelbakken in rood

Breng nog meer kleur in uw huis. Met keramische spoelbakken in drie aanvullende roodtinten geinspireerd op de herfst, vertaalt u uw lievelingskleur op een elegante wijze naar de keuken en geeft uw de spoelbak een vurig accent.

Naar de spoelbakken

Baden in rosé

Kies een bijpassend bad bij uw wastafel. De drie rosétinten van Gesa Hansen sieren desgewenst ook de badpanelen van de collecties
Squaro Edge 12, La Belle en Loop & Friends en zorgen voor een extra blikvanger in de badkamer. En als u de voorkeur geeft aan een
andere rosé- of roodtint, kunt u uw favoriete kleurnuance uit meer dan
200 kleuren kiezen.

Naar de baden

Inrichtingstips van Gesa Hansen

"Met de tedere rosétinten kunt u uw badkamer een rustige en harmonische uitstraling geven. De drie rosénuances kunnen perfect worden gecombineerd met lichte meubels, zoals een wastafelonderkast van grijs gekalkt of wit gelakt hout. Vloeren en muren van wit marmer of crèmekleurig steen vormen een aangenaam decent contrast en maken van het rosékleurige badkamersanitair een echte blikvanger."

Bekijk de persoonlijke visie van Gesa Hansens over stijl, design en de betekenis van de badkamer: Video starten

Maak kennis met Gesa Hansen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgevinge

Nu starten