Lente in de badkamer

Levendig groen heeft een frisse en natuurlijke uitstraling.

Zorg voor een frisse lentesfeer in uw badkamer. Met natuurlijke groentinten die de ruimte een levendige sfeer geven. Groen werkt opwekkend en straalt tegelijkertijd rust en geborgenheid uit – de ideale badkamerkleur voor een behaaglijke sfeer. Het zachte groen uit de pen van Gesa Hansens is geïnspireerd op de lente in Parijs. Zo herinnert MINT aan de zuilen van de Place de la Concorde en aan de traditionele verpakkingen van de befaamde Ladurée-macarons. Voor de tint SENCHA liet de ontwerpster zich inspireren door haar favoriete theesoort die ze graag op vrijdag in de Japanse theesalon Toraya nabij het Jardin des Tuileries drinkt. Ontdek nu het lentegroen voor uw badkamer.

Fris groen in de collectie Finion

Kleurexpert en ontwerpster Gesa Hansen beveelt de kleurcombinatie CEDAR met het houtfineer WALNUT of de matte lak BLACK aan.

Design in bonte kleuren

Zo haalt u met de meubels van de collectie Finion een vleugje lente en natuur in de badkamer. Het sappige, blauwgroene cedar geeft de fronten en zijkanten een hoogwaardige, moderne look. Bijzonder geraffineerd: zelfs de binnenvlakken van de kastelementen kunnen desgewenst in groen worden uitgevoerd.

Naar de collectie

Dealer vinden

De collectie Artis in frisse groentinten

Kleur en vormen

De Artis-wastafels in levendig groen geven de badkamer een natuurlijke ambiance. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig: u kunt kiezen uit vier heldere, subtiele vormen om de wastafel in harmonische groentinten perfect uit te laten komen. Het lichte MINT zorgt hierbij voor een opwekkende frisheid in de badkamer, terwijl de donkere groentinten SENCHA en CEDAR een rustige en evenwichtige uitstraling hebben.

Naar de collectie

Dealer vinden

Zorg voor lentesfeer in uw hele huis

Groene baden

Kies een bijpassend bad bij uw wastafel. De drie door Gesa Hansen gecreëerde groentinten sieren desgewenst ook de badpanelen van de collecties Squaro Edge 12, La Belle en Loop & Friends en zorgen voor een extra blikvanger in de badkamer. En als u de voorkeur geeft aan een andere groentint, kunt u uw favoriete kleurnuance uit meer dan 200 kleuren kiezen.

Naar de baden

Groene spoelbakken

Breng nog meer kleur in uw huis. Met keramische spoelbakken
in drie aanvullende, lenteachtige groentinten vertaalt u uw
ontwerpconcept op een elegante wijze naar de keuken en tovert u de spoelbak om tot een fris kleurenaccent.

Naar de spoelbakken

Inrichtingstips van Gesa Hansen

"Groen is een geweldige, natuurlijke kleur die op veelzijdige wijze kan worden gecombineerd. Bij de groene wastafels passen met name meubels van donker hout en grijze of witte elementen en muren, alsook bruin leder, bijvoorbeeld als bekleding van een krukje. Ruwe texturen, bijvoorbeeld vloertegels met betonlook of mat metaal, accentueren de natuurlijke associaties nog eens."

Bekijk de persoonlijke visie van Gesa Hansens over stijl, design en de betekenis van de badkamer: Video starten

Maak kennis met Gesa Hansen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgevinge

Nu starten