Tijdloze kleuren in de badkamer

Grijs en zwart zorgen voor een sierlijke elegantie.

Geef uw badkamer meer stijl en elegantie met een tijdloos modern kleurenontwerp. Lichtgrijs, middengrijs en zwart zijn echte klassiekers op het gebied van interieurdesign. In de ruimte hebben zij een decente en ingetogen uitstraling en brengen andere kleuren tot leven. Ideaal voor een hoogwaardige ambiance, in een klassieke badkamer en voor minimalistische designbadkamers. Gesa Hansen werd voor deze tijdloos moderne badkamerkleuren geïnspireerd door persoonlijke herinneringen. De volle maan in een heldere nacht, het met de hand geborduurde linnen beddengoed van de oma van haar man in het landhuis in de Auvergne, de grove koolstiften waarmee ze haar ontwerpen tekent. Ontdek nu de elegante zwart-grijs-tinten voor uw badkamer.

Tijdloos zwart en grijs in de collectie Finion

Kleurexpert en ontwerpster Gesa Hansen beveelt een chique kleurcombinatie met GOLD MATT of de verzadigde groentint CEDAR aan.

Design in bonte kleuren

Zwart is altijd een statement. Het is de kleur van de existentialisten, en grijs is de deftige zuster. Met de tinten BLACK, ANTHRACITE en LIGHT GREY benadrukt u de heldere vormen van de Finion-meubels op fraaie wijze. En als u een beetje kleur mist, dan hebt u de keuze uit alle kleuren voor de binnenvlakken van de kastelementen.

Naar de collectie

Dealer vinden

De collectie Artis in tijdloze kleuren

Kleur en vormen

De Artis-wastafels in grijs en zwart hebben een zeer stijlvolle en elegante uitstraling. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig: u kunt kiezen uit vier heldere, subtiele vormen en hiermee de strakke geometrie met de tijdloze moderne kleuren onderstrepen. Het lichte FULL MOON voegt zich op decente wijze in de badkamer in, terwijl de krachtige kleuren FRENCH LINEN en COAL BLACK als smaakvolle eyecatchers kunnen worden ingezet.

Naar de collectie

Dealer vinden

Geniet van tijdloze elegantie in de badkamer

Integreer perfect design in uw badkamer. De drie badkamerkleuren uit het zwart-grijs-spectrum sieren desgewenst ook de badpanelen van de collecties Squaro Edge 12, La Belle en Loop & Friends en geven uw badkamer een uitermate elegante, decente en minimalistische uitstraling.

Naar de baden

Inrichtingstips van Gesa Hansen

"Grijs en zwart bieden het volledige pallet aan ontwerpmogelijkheden die u naar hartenlust kunt combineren. Perfect voor prachtig vormgegeven badkamers. In combinatie met wit en andere ingetogen kleuren komt de elegante, puristische totaalindruk nog beter naar voren. Accessoires met intense kleuren zorgen voor een stijlvol contrast en gerichte accenten."

Bekijk de persoonlijke visie van Gesa Hansens over stijl, design en de betekenis van de badkamer: Video starten

Maak kennis met Gesa Hansen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgevinge

Nu starten