Winter in de badkamer

Helder blauw voor een rustige en ontspannen sfeer.

Tover uw badkamer om tot een oord van rust en ontspanning. Heldere blauwtinten hebben een rustgevend effect op het lichaam en stimuleren de regeneratie en concentratie. De badkamerkleur blauw schept een gezellige sfeer en vormt de perfecte omlijsting voor het element van het leven - water. Gesa Hansen liet zich voor deze kleuren inspireren door de blauwtinten van de Parijse winter. Het uitzicht op de tinnen daken die in het avondlicht blauw fonkelen, de ochtendmist boven de Parijse bruggen als de stad nog in diepe rust is, de eerste vorst in de tuin die het gazon een blauwachtige schijn geeft. Ontdek nu het kalmerende blauw van de winter voor uw badkamer.

Hemels blauw in de collectie Finion

Kleurexpert en ontwerpster Gesa Hansen  beveelt de kleurcombinatie CLOUD met het houtfineer WALNUT of de pure witte lak WHITE MATT aan.

Design in bonte kleuren

Hemels blauw: de kleur CLOUD op de meubels van de Finion-collectie vult de ruimte met luchtige frisheid en helderheid. Zo heeft elke blik in de badkamer een ontspannend en opbeurend effect. Natuurlijk kunt u deze heerlijke frisse kleur ook voor de binnenvlakken van de kastelementen kiezen.

Naar de collectie

Dealer vinden

Kleur en vormen

De Artis-wastafels in helder blauw verspreiden een rustgevende, ontspannen sfeer in de badkamer. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig: u kunt kiezen uit vier heldere, subtiele vormen en met de elegante blauwtinten een gezellige sfeer scheppen. De lichte tint FOG heeft een lichte en luchtige uitstraling, FROST geeft de badkamer een frisse look en de krachtige kleur OCEAN biedt houvast en contrast.

Naar de collectie

Dealer vinden

De collectie Artis in heldere blauwtinten

Blauwe baden

Kies een bijpassend bad bij uw wastafel. De drie door Gesa Hansen gecreëerde blauwtinten sieren desgewenst ook de badpanelen van de collecties Squaro Edge 12, La Belle en
Loop & Friends en zorgen voor een extra blikvanger in de badkamer. En als u de voorkeur geeft aan een andere blauwtint, kunt u uw favoriete kleurnuance uit meer dan 200 kleuren kiezen.

Naar de baden

Blauwe spoelbakken

Breng nog meer kleur in uw huis. Met keramische spoelbakken in drie aanvullende blauwtinten vertaalt u uw ontwerpconcept op een elegante wijze naar de keuken en geeft uw de spoelbak een maritiem accent.

Naar de spoelbakken

Zorg in uw huis voor een rustige, frisse uitstraling
Inrichtingstips van Gesa Hansen

"Wastafels of baden in blauw zorgen voor een heel speciale sfeer vol frisheid en reinheid. Een vloer in lichte hout- of betonlook benadrukt deze look nog eens. Witte of lichtgrijze meubels accentueren de minimalistische stijl. Met warmgele of houtkleurige accessoires kunt u heel gericht een warm accent voor de veeleer koude blauwtinten creëren."

Bekijk de persoonlijke visie van Gesa Hansens over stijl, design en de betekenis van de badkamer: Video starten

Maak kennis met Gesa Hansen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgevinge

Nu starten