Zomer in de badkamer

Warm geel zorgt voor een vrolijke stemming.

Laat uw badkamer in zomers geel stralen. Badkamersanitair in geel heeft een warme en uitnodigende uitstraling en laat de badkamer door de gewichtloze uitstraling duidelijk groter lijken. Met name in badkamers met weinig daglicht zorgt de kleur geel voor een lichte en vriendelijke sfeer. De zomerse ambiance in Parijs vormde voor Gesa Hansen de inspiratiebron voor de drie geeltinten: de middagzon in het Jardin des Tuileries, de kenmerkende zonneluifels van de Haussmann-gebouwen in het elegante 8e arrondissement en de populaire tarte au citron, die Gesa Hansen in de zomer ook graag zelf bakt. Ontdek nu het warme geel van de zomer voor uw badkamer.

Stralend geel in de collectie Finion

Design in bonte kleuren

Met SUN laten uw Finion-meubels de zon in de badkamer opgaan! Het warme, stralende geel zorgt voor een zomerse stemming en garandeert zelfs bij een druilerige ochtend meteen een goed humeur. Natuurlijk kunt u ook de binnenvlakken van de kastelementen geel laten stralen.

Naar de collectie

Dealer vinden

Kleurexpert en ontwerpster Gesa Hansen beveelt de kleurcombinatie SUN met het heldere WHITE MATT aan.

Kleur en vormen

De Artis-wastafels in zomers geel zorgen in de badkamer voor een vrolijke sfeer. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig: u kunt kiezen uit vier heldere, subtiele vormen en de wastafel in stralende geeltinten perfect in scene zetten. MACAROON lijkt teder en gewichtloos, LEMON sprankelt van levensvreugde en het krachtige MUSTARD zorgt voor een extra warme sfeer.

Naar de collectie

Dealer vinden

De collectie Artis in warme geeltinten

Breng nog meer kleur in uw huis. De drie geelnuances sieren desgewenst ook de badpanelen van de collecties Squaro Edge 12, La Belle en Loop & Friends en zorgen voor een stralend accent in de badkamer. En met spoelbakken in drie aanvullende krachtige zomerse geeltinten kunt u dit kleurenconcept op elegante wijze ook in andere woonvertrekken doortrekken.

Naar de baden

Naar de spoelbakken

Haal de zomer in huis
Inrichtingstips van Gesa Hansen

"Geel, met name in lichtere tinten, is uitermate geschikt om kleine badkamers groter te doen lijken. De wastafels in geeltinten harmoniëren perfect met meubels van licht hout en kunnen ook goed met pastelkleuren worden gecombineerd. Wie zijn badkamer graag opvallend wil inrichten, kan met zwart krachtige accenten zetten. In tegenstelling tot zwart, zorgt een warme houten bruintint voor een natuurlijke uitstraling."

Bekijk de persoonlijke visie van Gesa Hansens over stijl, design en de betekenis van de badkamer: Video starten

Maak kennis met Gesa Hansen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgevinge

Nu starten