Trends voor de badkamer

Villeroy & Boch staat voor optimale kwaliteit, traditie en innovatie. Wij hebben hier de actuele badkamertrends voor u verzameld. Deze talloze moderne oplossingen en ideeën maken uw badkamer toekomstbestendig. Met innovatieve Smart Home-technologieën kunt u diverse functies in uw badkamer heel eenvoudig via een app bedienen. Onze wellness-aanbevelingen helpen om stressfactoren te herkennen en weg te nemen. In het gedeelte over individuele badkamerinrichting vindt u allerlei innovatieve ideeën voor de inrichting van de badkamer. En omdat alleen een schone badkamer een aangename badkamer is, geven we u tot slot een aantal praktische hygiëne tips.


Moderne badkamers voor een modern huis

Smart Home

Moderne badkamers voor een modern huis

De badkamer van de toekomst is intelligent en kent uw behoeften. Regel de verwarming, verlichting en meer via de app en zorg ook tijdens afwezigheid voor meer veiligheid.
 

Ontdek meer!
 

Wellness

Wellness thuis

Stress, spanning, rugpijn – wie kent het niet? Verander uw badkamer in een echte welzijnsoase.
 

Klik hier en ontdek meer!

Individualiteit

Alles volgens uw eigen smaak

De badkamer moet uw persoonlijke smaak weerspiegelen. We spelen in op nieuwe badkamertrends en bieden talloze mogelijkheden om uw badkamer te personaliseren. 


Laat u inspireren!

Hygiëne

Alles schoon

Hygiëne is van het grootste belang in de badkamer. Vooral bij badkamers die vaak gebruikt worden of waar een gezin gebruik van maakt, is het handig als het schoonmaken eenvoudig gaat.


Hier vindt u meer informatie!

Matte kleuren

Glansloos glanzen

Het hoeft niet altijd te glanzen om op te vallen; de matte look is de grote trend in het design. Villeroy & Boch brengt deze kleurtrend nu ook in de badkamer.


Hier vindt u meer informatie!