EEN OVERZICHT VAN ONZE KRANEN-FEATURES

Ontdek de voordelen
Kranen features van Villeroy & Boch

De badkamerkranen van Villeroy & Boch onderscheiden zich niet alleen door stijlvol design, hoogwaardige materialen en duurzaamheid. Tot hun
grote troeven behoren ook de vele praktische comfort-functies. Hier tonen we de voordelen van de afzonderlijke features op een compacte en
duidelijke manier.

Meer comfort

WhisperFlow:
praktisch stil

Kranen met WhisperFlow hebben een zeer lage geluidsemissie en zijn daarom bijzonder geschikt voor appartementsgebouwen. Dankzij hun zachte gebruiksgeluid zijn deze kranen nauwelijks hoorbaar en vallen ze in geluidsklasse 1.

LaminarJet:
gecontroleerde waterkracht

De nieuwe laminaire straal is fluisterstil en glashelder. De turbulentievrije stroming zorgt door het onderdrukken van aerosolen voor een vrijwel spatvrije straal - voor nauwkeurige reiniging en nog meer hygiëne in het dagelijks leven.

SmartPressure:
slim water besparen

De innovatieve technologie SmartPressure zorgt zelfs bij fluctuaties in de leiding voor een consistente waterstroming. Dit garandeert een volledig ontspannen badkamer-ervaring.

Meer gebruiksvriendelijkheid

AdjustablePlus:
optimaal comfort

Kranen met AdjustablePlus beschikken over een beweegbare perlator. Deze functie maakt een individuele positionering van de waterstraal mogelijk. Hierdoor kunt u de straal naar wens richten en van nog meer comfort genieten.

ComfortPlus: meer
bewegingsruimte aan de wastafel

Om ervoor te zorgen dat u voldoende ruimte hebt bij het wassen, scheren en tandenpoetsen, biedt Villeroy & Boch met ComfortPlus een bijzonder hoge kraaninstallatie. Dit biedt voor elke lichaamsgrootte de perfecte werkhoogte en voldoende ruimte bij het dagelijkse gebruik.

EasyClean:
geen kans voor kalk en dergelijke.

Kalk, vuil en andere spelbrekers zetten zich graag op de kranen af. EasyClean voorkomt deze vervuiling door middel van een speciaal oppervlak. Eventuele aanslag op de kranen kunt u eenvoudig en zonder sporen achter te laten met de hand of met een zachte doek verwijderen. Voor optimale hygiëne zonder agressieve chemicaliën.

CoolTap:
betrouwbare bescherming tegen verbranding

Villeroy & Boch heeft CoolTap ontwikkeld om verbranding door hete douchekranen te voorkomen. Deze functie biedt een veilige bescherming tegen verbranding op het thermostaat-behuizing, omdat deze de warmte niet naar buiten geleidt. 

EasySwitch:
veelzijdigheid voor uw douche

Met de functie EasySwitch van Villeroy & Boch geniet u van drie douches in één: één handeling is voldoende om de kraan eenvoudig van de normale werking naar een ontspannende regenmodus of een aangenaam stevige massagedouche om te schakelen.

Meer water besparen

AirPlus:
bruisend, zuinig en verkwikkend

AirPlus bespaart op slimme wijze water doordat er lucht aan de waterstraal wordt toegevoegd. De functie zorgt op deze manier voor een bijzonder aangenaam watergevoel en vermindert tegelijkertijd het waterverbruik aanzienlijk. En het mooiste: de waterstraal voelt net zo krachtig.

AquaSmart:
minder verbruik, meer comfort

Water besparen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. De innovatieve technologie AquaSmart van Villeroy & Boch vermindert het waterverbruik door de doorstroomhoeveelheid te beperken. Op deze manier kan er per kraan tot 60% water per jaar worden bespaard zonder in te boeten aan comfort.

Dealer zoeken van Villeroy & Boch

Bekijk de kranen van Villeroy & Boch bij de dealer bij u in de buurt en laat u adviseren.

Naar Dealer zoeken

Matrix met features en kranen

Mettlach Armatur von Villeroy & Boch Conum Armatur von Villeroy & Boch Antao Armatur von Villeroy & Boch Dawn Armatur von Villeroy & Boch Loopo & Friends Armatur von Villeroy & Boch Subway 3.0 Armatur von Villeroy & Boch Liberty Armatur von Villeroy & Boch Architectura Square Armatur von Villeroy & Boch Architectura Armatur von Villeroy & Boch O.novo Armatur von Villeroy & Boch
Mettlach Conum Antao Dawn Loop & Friends Subway 3.0 Liberty Architectura Square Architectura O.novo
AdjustablePlus
AirPlus
AquaSmart
ComfortPlus
EasyClean
LaminarJet
SmartPressure