ViFresh

Eenvoudig. Onzichtbaar. Fris.

ViFresh van Villeroy & Boch

Zorg nu eenvoudig en esthetisch voor een frisse geur en hygiënisch onderhoud van het toilet. Ontdek ViFresh, de geïntegreerde frisheidoplossing van Villeroy & Boch. De innovatieve houder voor toiletblokken is achter de toiletzitting vrijwel onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. Gewoon het dekseltje openen, in de handel verkrijgbare toiletblokken of gels plaatsen en het deksel weer sluiten. Bij elke spoeling komt er een aangename frisse geur in uw badkamer vrij.


ViFresh is bijzonder hygiënisch

ViFresh biedt de perfecte hygiëneoplossing voor uw toilet, want het bakje bevindt zich buiten de toiletpot direct bij de watertoevoer in het keramiek. De voordelen ten opzichte van traditionele mandjes: voor het bijvullen van het onderhoudsmiddel hoeft u onhygiënische delen zoals de toiletpot of de toiletrand niet meer aan te raken. Bovendien neemt het water bij elke spoeling dezelfde hoeveelheid onderhoudsmiddel op en verdeelt dit gelijkmatig over de gehele toiletpot. Perfect voor schone frisheid in het toilet.

WC's met ViFresh voor uw frisse belevenis

ViFresh, bakje voor toiletblokken

Ontdek de frisse voordelen van ViFresh

  • ViFresh zorgt voor een frisse geur en hygiënische reiniging bij elke spoeling

  • Het bakje wordt eenvoudig en hygiënisch gevuld zonder de toiletpot aan te raken

  • ViFresh is geschikt voor in de handel verkrijgbare toiletblokken en gels

  • Het onderhoudsmiddel wordt altijd gelijkmatig gedoseerd

  • Een excellent spoelvermogen is gegarandeerd

Vind een dealer bij u in de buurt

ViFresh is bijzonder eenvoudig

ViFresh is zeer eenvoudig toegankelijk en kan snel worden gevuld en gereinigd. De houder met onderhoudsmiddel kan bovendien voor het navullen heel eenvoudig worden verwijderd en onder stromend water worden schoongespoeld.

Zo kan er niets verkleven en wordt er altijd een perfect spoelresultaat bereikt. Bijzonder praktisch: dankzij het perfect afgestemde reservoir voor toiletblokken en gel wordt het onderhoudsmiddel altijd optimaal gedoseerd.

ViFresh, bakje voor toiletblokken direct in het keramiek

Onze champion voor perfecte hygiëne

De spoelrandloze DirectFlush-wc is de perfecte hygiënische oplossing van Villeroy & Boch: met ViFresh, de innovatieve CeramicPlus- en AntiBac-oppervlakken is deze Hygiene Champion hygiënisch, antibacterieel en gemakkelijk te reinigen, zodat u altijd zeker weet dat het goed zit in uw badkamer.

Meer lezen over de Hygiene Champion

ViFresh is perfect voor spoelrandloze toiletten

ViFresh is qua design en functie perfect afgestemd op spoelrandloze toiletten. In tegenstelling tot traditionele mandjes wordt het onderhoudsmiddel opgenomen voordat het water in de toiletpot komt. Op deze manier wordt het gelijkmatig over de gehele toiletpot verdeeld. Aangezien de spoeling niet door ingehangen mandjes wordt gehinderd, blijft het voortreffelijke spoelvermogen van de spoelrandloze toiletten behouden.

Meer lezen over DirectFlush

AntiBac, Subway 2.0 DirectFlush

German Design Award Special 2017

ViFresh is bekroond vanwege design en functie

Met de perfecte combinatie van slimme functionaliteit en uitmuntend design overtuigt ViFresh niet alleen in uw badkamer. ViFresh is ook bekroond door een internationale vakjury: en dat met de German Design Award – Special Mention 2017.


Augmented Reality App

Zo zien onze producten er in uw badkamer uit
 

Nu downloaden

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten