Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

De kleine badkamer met douche

Kleine maar grootse douchebadkamer.

In de meeste gevallen vormt een kleine badkamer een bijzonder grote uitdaging. Want ondanks de geringe grootte zijn onze wensen en eisen in het geval van een kleine badkamer beslist niet gering. Om die reden vergt zo'n badkamer een optimaal badkamerontwerp en innovatieve inrichtingsideeën.

Wellness in de douche

Omhoog bouwen en opbergen

Bergruimte – die hebben we nooit genoeg! Denk maar eens aan cosmetica, handdoeken, föhn en andere typische badkamerbenodigdheden. Het wordt echter lastig als in de kleine badkamer eigenlijk geen plaats is voor de zo dringend benodigde bergruimte. Omdat u de wanden niet naar rechts of links kunt verplaatsen, blijft alleen de weg omhoog of omlaag over. Dan ontpopt een onderkast voor de wastafel zich als stijlvol ruimtewonder. Zo maakt u van ongebruikte ruimte onder de wastafel een opbergmogelijkheid waar u handdoeken, een föhn en dergelijken goed en plaatsbesparend kunt bewaren. Ook in de hoogte kan optimaal worden uitgebreid: badkamerrekken en hoge kasten kunnen ideaal in de ruimte worden geplaatst zonder overvol over te komen en bieden extra opbergruimte. Een bijzondere highlight: multifunctionele kasten met geïntegreerde stopcontacten, een papiermand en tissue-boxen zijn praktische alleskunners die dankzij de talloze kleur- en modelvarianten stijlvol in elke badkamer passen. Stijlvolle accessoires, zoals boxen en vazen, fleuren zelfs de kleinste badkamer helemaal op.

 


Ontwerp uw kleine badkamer met douche geheel individueel naar uw wensen

Met de innovatieve online badkamerplanner van Villeroy & Boch plant u thuis heel eenvoudig uw persoonlijke droombadkamer. Zo kunt u naar hartenlust uitproberen hoe u de beschikbare ruimte optimaal gebruikt en smaakvol inricht.

Nu plannen

Efficiënte inrichtingsoplossingen voor meer ruimte in de kleine badkamer