Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

De woonbadkamer

Uw eigen privé wellness-tempel

Een badkamer is al lang niet meer alleen een functionele ruimte, maar een oord van ontspanning. Vooral in een woonbadkamer voelt u zich heel gemakkelijk thuis, want deze verbindt op charmante wijze een klassieke badkamerinrichting met gezellige accessoires en meubelstukken en schept daardoor een heel bijzondere sfeer. Kenmerkend voor een woonbadkamer is zijn grootte en dat is ook precies de reden dat je er zelden een ziet. Het is een echte privé wellness-tempel in uw eigen huis. Met een traditionele badkamer heeft een woonbadkamer de klassieke sanitaire basisuitrusting gemeen, maar verder biedt hij vrijwel onbegrensde inrichtingsvrijheid en dus de luxe om uw inrichtingsdromen te verwezenlijken.


Inrichtingstips voor de woonbadkamer

Hoe meer ruimte er beschikbaar is, des te meer inrichtingsopties u naar hartenlust kunt realiseren: een woonbadkamer biedt in de regel voldoende ruimte voor zowel een royale douchezone met een heerlijke regendouche als een mooi bad. Vooral een vrijstaand bad is een absolute blikvanger en wordt met een extra whirlpool-uitrusting het hoogtepunt van uw badkamer

Dromen verwezenlijken, direct plannen


Alle producten die in een woonbadkamer horen

Bovendien ligt het voor de hand een grote wastafel met veel aflegvlakken en twee wasbakken te laten aanbrengen, die u kunt combineren met een brede spiegel of spiegelkast. Zorg ervoor dat de spiegelverlichting helder en warm is, terwijl de overige verlichting in de ruimte best iets zachter mag zijn. Voor dit doel verdient het installeren van een indirect verlichtingssysteem met dimfunctie aanbeveling, zodat u voor elke sfeer het perfecte licht tevoorschijn kunt toveren.


Om de inrichting te completeren, is er nog het toilet en mogelijkerwijs een bidet, die het beste naast elkaar kunnen worden geplaatst. Om ervoor te zorgen dat de badkamerinrichting tot in de details harmonisch werkt, verdient het de aanbeveling te kiezen voor badkeramieken en badmeubels waarvan het design perfect op elkaar is afgestemd.

Toiletten, spiegels, wastafels


Inspiratie voor uw woonbadkamer

Wanneer het ruimtedesign van uw woonbadkamer klaar is en alle belangrijke badkeramieken en badmeubels in de badkamer zijn geïntegreerd, kunt u aan de slag met de decoratie van de ruimte. Houten elementen, zoals een mooie kast of een bankje, zijn prachtige designhoogtepunten. Stoffen gordijnen of een stoel met kussens zorgen voor een gezellige atmosfeer in uw woonbadkamer en zien er bovendien uiterst decoratief uit.

Laat u nu inspireren

Voor behaaglijke warmte zorgen designradiatoren, die een luxe alternatief voor de klassieke verwarming zijn. Deze zijn te gebruiken als praktische handdoekhouders en verwennen u op koude winterdagen met altijd droge, aangenaam zachte en warme handdoeken. In uw persoonlijke wellness-oase mogen bovendien een of twee mooie kamerplanten niet ontbreken – ze volmaken de harmonische sfeer van uw woonbadkamer, doordat ze natuur en frisheid in de ruimte brengen.

Met de verschillende badkamercollecties van Villeroy & Boch kunt u uw woonbadkamer optimaal inrichten. De badmeubels en badkeramieken van de afzonderlijke collecties
zijn optisch perfect op elkaar afgestemd en vertegenwoordigen meerdere stijlrichtingen, zodat u uw eigen inrichtingsstijl ook in de badkamer kunt doorvoeren. Ook bij de beschreven baden met whirlpoolsysteem hebt u keuzemogelijkheden: de verschillende indoor whirlpoolsystemen van Villeroy & Boch kunnen in meerdere badmodellen worden ingebouwd, waarbij u uw lievelingsdesign en uw favoriete whirlpoolsysteem helemaal zelf kunt kiezen.