Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

De gastenbadkamer

Meer comfort voor u en uw gasten

De gastenbadkamer - Subway 2.0

Een uitnodigende gastenbadkamer mag niet ontbreken in een modern huis. De gastenbadkamer biedt uw bezoekers veel comfort, garandeert uw privacy en is ook ideaal te gebruiken als tweede badkamer. Perfect om de ochtendfile bij de badkamer te omzeilen. Een smaakvol vormgegeven gastenbadkamer is een uithangbord waarmee u uw persoonlijke stijl kunt presenteren. Met de volgende vormgevingstips maakt u van uw kleine gastenbadkamer een gezellige ruimte voor ontspanning waarin iedereen zich prettig voelt.

Anders dan een gastentoilet, dat meestal alleen uit een toilet en een fonteintje bestaat, biedt een gastenbadkamer ondanks de beperkte ruimte veel meer mogelijkheden en comfort.

De ruimte perfect gebruiken met een compacte badkameruitrusting

De ruimte in de gastenbadkamer is meestal zeer beperkt. Met een slimme planning en de juiste uitrusting maakt u er echter een volwaardige badkamer van die u en uw gasten alle comfort biedt.

Geniet ook in het gastentoilet van perfect comfort. Dankzij intelligente inrichtingsoplossingen voor kleine badkamers wordt er aan alle wensen op het gebied van ruimte en design voldaan. Fraaie fonteintjes en smalle wastafels bieden veel comfort in de kleinste ruimte. Compacte toiletten met een kleiner ontwerp kunnen in vrijwel elk hoekje worden geplaatst. Met bijpassende onderkasten en plaatsbesparende meubels maakt u een blijvende indruk op uw gasten.

Naar de wastafels

De gastenbadkamer - Subway 2.0
De gastenbadkamer - Venticello

Douchevloer of bad in uw gastenbadkamer? Dat kan!

Heeft u vaker logés of wilt u genieten van het comfort van een volledig uitgeruste tweede badkamer?t Bij een slimme planning kunt u in een kleine gastenbadkamer zelfs een douche of een bad plaatsen. Vlak ingebouwde inloopdouches met afgeschuinde voorzijden kunnen bijvoorbeeld plaatsbesparend in hoeken worden geplaatst en bieden desondanks voldoende bewegingsvrijheid. En dankzij speciale ruimtebesparende badkuipen, staat niets ontspanning in de gastenbadkamer meer in de weg. Onze tip: een bad met geïntegreerd douchegedeelte biedt u en uw gasten op elk moment de keuze tussen snel opfrissen en uitgebreide ontspanning.

Naar de baden

Voldoende opbergruimte ondanks kleine oppervlakken

Wat te doen met diverse badkamerspullen zoals handdoeken, toiletpapier en schoonmaakmiddelen wanneer de ruimte beperkt is? Dankzij elegante opbergmogelijkheden kunt u ook in het kleine gastentoilet alles zo opbergen dat de ruimte er opgeruimd en royaal uitziet. Ideaal is een smalle hoge kast, die veel plaats biedt en tegelijkertijd optisch voor rust zorgt. Met een onderkast maakt u ook slim gebruik van de ruimte onder de wastafel en een in de muur geïntegreerde spiegelkast biedt zelfs comfortabele extra's zoals een tissue-box of stopcontacten. Er worden vrijwel geen grenzen aan uw inrichtingswensen gesteld.

Naar de badmeubels

De gastenbadkamer - badmeubels

Ervaar uw zelf ontworpen gastenbadkamer in Virtual Reality

Onze innovatieve badkamerplanner ondersteunt u bij het geheel naar uw persoonlijke wensen ontwerpen van uw gastenbadkamer en het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte. Dankzij een uniek VR Cardboard kunt u uw zelf ontworpen badkamer bovendien in een realistische 3D-weergave bekijken.

Nu plannen

De gastenbadkamer - Loop & Friends
De gastenbadkamer - Legato

Zo lijkt uw gastenbadkamer groot en gezellig

Met een paar eenvoudige trucs laat u uw gastenbadkamer groter lijken dan hij eigenlijk is. Kies voor de inrichting altijd lichte kleuren. Deze verlenen de badkamer een optische lichtheid. Aanvullende lichtbronnen, zoals spots in de nissen en indirecte verlichting, en grote spiegels zorgen voor meer diepte in de ruimte. Plan indien mogelijk ook een raam. Dit zorgt niet alleen voor licht in de badkamer, maar biedt tevens de mogelijkheid om regelmatig te ventileren in de gastenbadkamer. In kleine ruimtes zonder ramen kan een krachtig ventilatiesysteem voor een aangenaam ruimteklimaat zorgen en het welzijn verbeteren.

Zorg voor licht in uw badkamer

Tevens bevelen we grote tegels aan. Deze zorgen voor uniforme vlakken met weinig voegen, die uw gastenbadkamer een duidelijke, rustige structuur geven en de badkamer ruim laten lijken. Voor een harmonieus totaalbeeld zorgt u bovendien met mooie accessoires, zoals kunstig gerangschikte schalen, zachte badmatten of fraaie handdoeken die perfect op de inrichting van de badkamer zijn afgestemd.

Kies uw favoriete design uit de veelzijdige badkamercollecties van Villeroy & Boch en ontwerp uw gastenbadkamer of gastentoilet helemaal volgens uw eigen stijl. Ontdek de collecties La Belle, Memento, Subway 2.0 en Venticello van Villeroy & Boch. 

De gastenbadkamer - Subway 2.0

Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten