Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Welkom bij de nieuwe comfortklasse

De Vivia badkamer, uw nieuwe favoriete plek voor elke dag

Als u zichzelf iets moois wilt gunnen, kunt u bijvoorbeeld een schitterende vakantie boeken – of thuis voor meer comfort kiezen. Ervaar nu hoe Vivia van uw badkamer een persoonlijke comfortoase maakt. Elke dag weer en precies zoals u het wilt.

Video starten


De grote vrijheid onder de douche

Wie droomt er niet van een vlakke inloopdouche? Zonder deuren of dorpels – en groot genoeg voor een royale, behaaglijke ervaring. Maak uw droom waar!

Ervaar de nieuwe bewegingsvrijheid onder de douche met een royale ruimte en een ruim gevoel, plus comfortabele faciliteiten die helemaal zijn afgestemd op uw behoefte aan comfort.

Comfort en een prettig gevoel

Om ervoor te zorgen dat u na de warme, verkwikkende regendouche niet meteen in de koele badkamer hoeft te stappen, heeft Viva een zeer aangename verrassing in petto: open de deur van het Vivia douchepaneel, haal uw handdoek eruit en droog u meteen in de douche in een aangename temperatuur af. Zoveel comfort zorgt voor een prettig gevoel!

Lees meer  Naar de producten

Uw wasplaats wordt ook uw plaats om u op te maken

Uw nieuwe favoriete plek in het midden van uw welzijnsoase – een wens die met Vivia in vervulling kan gaan. Neem gewoon de handige Vivia rolkruk met geïntegreerde opbergruimte, klap de royale meubelconsole met spiegel omhoog en geniet van een comfortabele, persoonlijke plek in de badkamer om u op te maken. Uw make-up en accessoires netjes geordend en altijd bij de hand. Zo behaaglijk was uw badkamer nog nooit.

Lees meer  Naar de producten

Het extra comfortabele closet

Met Vivia ervaart u ook bij het closet comfort van wereldklasse. Dankzij de ergonomisch gevormde en extra brede zitting kunt u met het Comfort closet genieten van royaal zitcomfort. Het biedt bovendien optimale hygiëne dankzij de innovatieve DirectFlush-technologie. Ervaar met de Vivia een geheel nieuwe zitbeleving.

Geniet van extra bewegingsvrijheid

Een inloopdouche is exact de juiste keus, wanneer u in de badkamer een gevoel van onbelemmerde vrijheid wilt ervaren. Geheel zonder opstapjes en drempels loopt u geen risico meer door struikelpunten in uw badkamer.

Lees meer  naar de producten


Alle producten van de collectie Vivia