Baden van Villeroy & Boch

Stijlvol ontspannen

Een grote verscheidenheid aan baden: het juiste model voor uw badkamer

Elke badkamer is anders en niet elke bad is geschikt voor elke ruimtesituatie. Bovendien spelen ook persoonlijke behoeften een belangrijke rol bij het kiezen van het optimale model. Daarom biedt Villeroy & Boch u een breed scala aan verschillende uitvoeringen. Of het nu gaat om een tijdloos mooie creatie in het klassieke rechthoekige formaat, een ruimtebesparend hoekbad of een stijlvol zeshoekig model – hier vindt u de variant die op het hoogste niveau bij uw droombadkamer past.


Rechthoekige baden

Rechthoekige baden zijn populaire klassiekers en terecht de meest gekozen versie. Verkrijgbaar in verschillende maten zien deze veelzijdige allrounders er geweldig uit in zowel grote als kleine badkamers. Strikt rechthoekige baden vindt u onder meer in de collecties Architectura of Avento Loop & Friends en Libra strelen het oog van de toeschouwer juist met ovale binnencontouren.

Zeshoekige baden

Rechthoekige baden zijn populaire klassiekers en terecht de meest gekozen versie. Verkrijgbaar in verschillende maten zien deze veelzijdige allrounders er geweldig uit in zowel grote als kleine badkamers. Strikt rechthoekige baden vindt u onder meer in de collecties Architectura of Avento Loop & Friends en Libra strelen het oog van de toeschouwer juist met ovale binnencontouren.

Ovale baden

Ovale vormen zijn een symbool van harmonie en geborgenheid. Baden in ovale vorm geven uw badkamer een uitnodigende sfeer en zorgen voor een unieke esthetiek. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zijn de zacht afgeronde baden in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Een middenafvoer zorgt bovendien bij de meeste varianten voor comfortabel badplezier voor twee personen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een model uit de collecties My Nature, Nexus of Cetus?

Speciale baden

Bijzondere ruimtesituaties vereisen individuele oplossingen. Hiervoor biedt Villeroy & Boch speciale baden in bijvoorbeeld asymmetrische vormen. Deze extravagante keramiekproducten zijn niet alleen uiterst praktisch, maar onderscheiden zich ook door een indrukwekkend design. De speciaal gevormde baden zijn alleen verkrijgbaar in de collectie Loop & Friends.

Vrijstaande baden

Een vrij in de ruimte geplaatst bad van Villeroy & Boch biedt pure esthetiek en ziet eruit als een fraai gevormd sieraad in het midden van uw persoonlijke wellness-oase. Op een vrije positie op een kleine voet of op kunstige gekromde pootjes – u zorgt voor een echte blikvanger die u unieke ontspannen momenten biedt. Vrijstaande baden zijn in vrijwel alle collecties te vinden.

Hoekbaden

Een praktisch hoekbad maakt op een intelligente manier optimaal gebruik van de bestaande ruimte. De contrasterende combinatie van de hoekige buitenkant en de ovale binnenvorm oogt bijzonder aantrekkelijk. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zijn de elegante baden verkrijgbaar in verschillende zijlengtes, zodat ze perfect in uw badkamer passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een royaal model van de collectie Squaro?


Van lenteachtig groen tot winters blauw: gekleurde baden

Kleuren roepen emoties op en hebben een aanzienlijke invloed op onze stemming. Waarom zou u een bad in effen wit kopen wanneer de buitenwereld een rijke kleurenpracht te bieden heeft die erop wacht om als inspiratiebron voor vrolijke kleurrijke designproducten te dienen? Ontwerpster Gesa Hansen liet zich door deze gedachte inspireren en ontwierp een kleurconcept gebaseerd op de seizoenen exclusief voor Villeroy & Boch. Het resultaat zijn aantrekkelijke baden in lentefris groen, zomers fel geel, herfstrood en winters blauw. Elke kleur is hierbij verkrijgbaar in allerlei nuances. De vloeiende overgangen tussen het stralende wit van de binnenkant, dat in een zachte lijn over de rand loopt en in de volgende tint overgaat, zien er bijzonder artistiek uit.

Gekleurde baden


Innovatieve materialen en perfect afgewerkte oppervlakken

Hoogwaardige materialen die overtuigen met een betrouwbare levensduur kennen bij Villeroy & Boch een lange traditie. Al sinds 1969 produceert het bedrijf perfect mooie acryl baden die veel te bieden hebben op het gebied van design en afwerkingskwaliteit. Met de materiaalinnovatie Quaryl® hebben de ontwikkelaars nieuwe normen gesteld en de designmogelijkheden voor de vormgeving van baden naar een geheel nieuw niveau getild.

Acryl: betrouwbaar en veelzijdig

Sanitair-acryl wordt tegenwoordig het meest gebruikt voor de productie van moderne baden, en dat is geen wonder: dit veelzijdige materiaal biedt vele voordelen. Vanwege de flexibele verwerkingskwaliteit maakt het allerlei verschillende vormen en designs mogelijk. Het huidvriendelijke oppervlak overtuigt met een aangenaam warme textuur en is bovendien slipvast. Het niet-poreuze materiaal is betrouwbaar kleurecht en behoudt gedurende lange tijd zijn stralende glans.

Quaryl®: fascinatie uit twee componenten

Al meer dan 20 jaar zijn baden van het fijnste Quaryl® exclusief bij Villeroy & Boch verkrijgbaar. Hierbij gaat het om een unieke materiaalcombinatie van natuurlijke kwartssteen en hoogwaardige acrylhars. Het resultaat combineert de beste eigenschappen van beide componenten. Ongeëvenaarde designs en precieze lijnen met behoud van de betrouwbare stabiliteit en krasbestendigheid – dit is alleen mogelijk met Quaryl®. De aangename oppervlaktestructuur heeft een isolerende werking en is zacht voor de huid.

Wellness voor alle zintuigen: Spa-systemen van Villeroy & Boch

De whirlpoolsystemen zijn verkrijgbaar voor talloze baden uit verschillende collecties zoals Loop & Friends, Aveo, Oberon en O.novo. U beschikt dus over alle mogelijkheden op het gebied van design en tegelijkertijd van de luxe van een eigen spa in uw badkamer genieten.

Conclusie

De baden van Villeroy & Boch onderscheiden zich door hun verfijnde esthetiek en bieden u een luxe manier om even aan het dagelijks leven te ontsnappen

Met een brede selectie hoogwaardige baden in verschillende vormen en designs biedt Villeroy & Boch u producten die perfect op uw behoeften en de individuele bijzonderheden van uw badkamer zijn afgestemd. Innovatieve materialen maken een uitmuntende afwerkingskwaliteit mogelijk en garanderen een langdurige schoonheid. Met een aanvullend spa-systeem transformeert u uw ligbad in een volledig private wellnessruimte die u dag in dag uit heerlijk ontspannende ervaringen biedt.