Noviteiten van Villeroy & Boch

Wellness voor lichaam en geest

Al 270 jaar staat Villeroy & Boch voor innovaties die het leven van mensen vergemakkelijken en verrijken. Voor cultuur – in de badkamer en op tafel. Voor kwaliteit, hartstocht en inspirerende schoonheid. Wij nodigen u uit voor een spannende en inspirerende reis langs onze nieuwe producten met hun moderne vormgeving en ongeëvenaarde diversiteit – volop reden tot enthousiasme. In 2019 staan hoogwaardige designoplossingen centraal die ook op het gebied van comfort en welzijn nieuwe maatstaven zetten. Iets om naar uit te kijken!

Badkamercollecties

Baden & douches

Droomt u van uw badkamer als oase van ontspanning en regeneratie? Met Villeroy & Boch realiseert u uw droombadkamer en geniet u van het pure welbevinden van een exclusieve welness-oase. De noviteiten van Villeroy & Boch bieden veelzijdige inspiratie en zorgen voor zinnelijke momenten van pure ontspanning.

Squaro Infinity - De op maat gemaakte oplossing.

Met het elegante, minimalistische uiterlijk is Squaro Infinity een indrukwekkend voorbeeld van moderner badkamervormgeving. De verzonken geïntegreerde afvoer met fraaie chroomlijst vormt een extra design-hoogtepunt. Squaro Infinity is exact op maat te maken en biedt alles wat het innovatieve materiaal Quaryl® mogelijk maakt. Zo past de douchebak harmonieus en exact in de meest uiteenlopende ruimtelijke situaties. Ontdek met Squaro Infinity minimalistisch design voor maximale esthetiek in uw doucheruimte.

Naar de collectie Squaro Infinity

Subway Infinity - Past zich aan. Integreert.

Een zeer ruime modelkeuze en individuele vormgevingsvrijheid komen samen in de nieuwe douchevloerserie Subway Infinity. Desgewenst is de aanpasbare douchevloer van keramiek ook in speciale maten verkrijgbaar, zodat hij zelfs perfect aan zeer lastige ruimtelijke situaties kan worden aangepast. Met 20 fraai vormgegeven ViPrint-decors beschikt u bovendien over geheel nieuwe designmogelijkheden voor de doucheruimte. Geniet van maximale vrijheid bij de vormgeving van uw badkamer met Subway Infinity.

Naar de collectie Subway Infinity

ViPrint – Mijn douche. Mijn look.

Opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, fascinerende natuurdecors, populaire tegelpatronen of grafische structuren – de fraai vormgegeven ViPrint-decors bieden onze Subway Infinity douchevloeren een unieke look en maken ze tot het absolute highlight in de badkamer. Ontdek nu volledig nieuwe mogelijkheden voor vloerontwerp en breng uw individuele stijl op heel bijzondere wijze tot uitdrukking in de badkamer. Laat u inspireren door de veelzijdige ViPrint-decors.

Meer over ViPrint

Wellness

Just Silence Compact
Just Silence Compact

Just Silence Compact – whirlpool-plezier voor kleinere ruimtes

In navolging van het succes van Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Het compacte model is optimaal geschikt voor kleinere ruimtes en terrassen. Het model Just Silence Compact beschikt over dezelfde technische kenmerken en verschilt alleen van het bekroonde Just Silence model door het formaat van de outdoor whirlpool, want dit model biedt plaats aan 3 personen.

Met deze uitbreiding van het assortiment in modernen architectonisch design biedt Villeroy & Boch ruimtelijke oplossingen met voldoende zitruimte voor singles, stellen of kleine gezinnen.

Naat het model Just Silence Compact

Innovaties

Uw verlangen naar verandering wordt werkelijkheid met de noviteiten van Villeroy & Boch. Trendy designelementen en comfortabele features maken van uw badkamer uw privé wellness-oase. Verrassend anders en overtuigend qua comfort en design bieden onze noviteiten de passende oplossingen voor uw verlangen naar een exclusieve droombadkamer.

ViFresh Villeroy & Boch

ViFresh - Gemakkelijk. Onzichtbaar. Fris.

De innovatieve ViFresh technologie combineert een frisse geur en hygiënische reiniging van het toilet in een geheel nieuw systeem. Het principe is eenvoudig: u vult het geïntegreerde, vrijwel onzichtbare reservoir bij de watertoevoer van het toilet met uw gewenste toiletblok of gel - en meteen wordt bij iedere spoelbeurt een aangename geur verspreid. Zonder hindernissen zoals bij toiletblokjes wordt daarbij het gehele oppervlak van het toilet gespoeld en worden de werkzame stoffen optimaal verdeeld.

Meer over ViFresh

TitanCeram

TitanCeram – de fijnste vorm van precisie

TitanCeram is een nieuw soort materiaal van Villeroy & Boch, waarin al onze ervaring van ruim 260 jaar keramiekproductie samenkomt en dat vooral is ontwikkeld voor hoogwaardige premiumdesigns. Met TitanCeram kunnen voor het eerst producten worden gemaakt met een ongekend exacte vorm, met extreem dunne wanddiktes, haarscherpe randen en alle voordelen van hoogwaardig keramiek. Dit is mogelijk door het speciale productieproces in combinatie met de materiaalsamenstelling: klei, kwarts, veldspaat en titaanoxide.
TitanCeram – het materiaal voor buitengewone designhoogstandjes met een kwalitatief optimale afwerking.

Meer over TitanCeram

TitanGlaze - Mat. Mooi. Sterker

Ons nieuwe glazuur TitanGlaze hoeft niet te glanzen om te schitteren: de moderne matte look is zowel buitengewoon mooi als extreem duurzaam. Dankzij bijzonder zuiver, kristallijn aluminiumoxide veredelt TitanGlaze het keramiek met een bijzonder kras- en slagvast oppervlak. Ook behoudt het de unieke look van uw badkamer, zodat deze er zelfs na vele jaren nog net zo onberispelijk uitziet als op de eerste dag.

Meer over TitanGlaze

Alle noviteiten nu in de badkamerplanner aan de individuele omstandigheden aanpassen

Met de innovatieve badkamerplanner van Villeroy & Boch kunt u alle nieuwe producten in verschillende samenstellingen combineren en in de realistische 3D-weergave bekijken hoe ze erin uw badkamer uitzien. Zo stelt u stapsgewijs uw persoonlijke droombadkamer samen.

Nu plannen