LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

TITANGLAZE

Ons nieuwe glazuur TitanGlaze hoeft niet te glanzen om te schitteren: de moderne matte look is zowel buitengewoon mooi als extreem duurzaam. Dankzij bijzonder zuiver, kristallijn aluminiumoxide veredelt TitanGlaze het keramiek met een bijzonder kras- en slagvast oppervlak. Ook behoudt het de unieke look van uw badkamer, zodat deze er zelfs na vele jaren nog net zo onberispelijk uitziet als op de eerste dag.

Trendy matte look

Matkleuren zijn een van de grote trends bij het interieurdesign. Het ingetogen uiterlijk zorgt voor een zeer moderne, urbane look in de badkamer. Het mat van ons nieuwe TitanGlaze glazuur heeft een zeer hoge kwaliteit en geeft het keramiek een puristische elegantie en individualiteit. Perfect om fraaie designaccenten te zetten.

Tijdloze schoonheid

Unieke sterkte

Als u iets in de wastafel laat vallen, kan TitanGlaze lelijke sporen voorkomen. Want het nieuwe glazuur vormt een sterke beschermlaag, speciaal ontwikkeld voor matte kleuren op basis van al onze ervaring met keramiek. TitanGlaze heeft zijn grote duurzaamheid al in diverse tests op indrukwekkende wijze bewezen. U kunt dus heel ontspannen genieten van de schoonheid van uw badkamer.

Ontdek de schoonheid van onze TitanGlaze-collectie

Memento 2.0

Geometrisch. Markant. Modern. In de fraaie matte tint Stone
White wordt de urbane look van de Memento 2.0 wastafels op unieke wijze onderstreept.

Memento ontdekken

Finion

Extreem dunne randen en wanddiktes geven de Finion wastafels een puristische elegantie die er met name in het exclusieve mat
wit vanuit elke hoek prachtig uitziet.    

Finion ontdekken

Artis

Rond of ovaal, vierkant of rechthoekig - de subtiele Artis wastafels in elegant Stone White zetten een stijlvol accent in de badkamer.

Artis ontdekken

Venticello

Het slanke Venticello design overtuigt over de gehele linie. In
het lichte, matte Stone White worden de wastafels een modern statement voor trendbewuste designliefhebbers.

Venticello ontdekken