Het Villeroy & Boch video-advies

Plan uw droombadkamer samen met onze experts

Wilt u uw droombadkamer vanuit huis plannen en toch profiteren van professioneel advies? Dan is ons video-advies precies wat u zoekt. Onze planningsspecialisten ontwerpen de badkamer samen met u in de online badkamerplanner en ondersteunen u met vakkennis en praktische tips. En dit alles persoonlijk, vakkundig en uiteraard kosteloos voor u. 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en zet een grote stap op weg naar uw droom van een nieuwe badkamer. Het gesprek duurt 30 tot 60 minuten; dit is in de meeste gevallen voldoende is voor een eerste concept.

Vraag nu een afspraak aan via e-mail

 

Let a.u.b. op het volgende: Met deze service bieden we je product- en ontwerpadvies in het Engels. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor installatie- of productspecificaties.  Bespreek en controleer de specificaties met uw installateur.

Eenvoudig uw droombadkamer plannen

Onze online adviseurs helpen u graag verder

Van praktische ontwerptips voor uw stijl en de perfecte opstelling van de producten in de badkamer tot en met het optimaal benutten van uw ruimtesituatie -
onze planningsexperts ondersteunen u desgewenst bij alle details van uw planning.

 • Expertise uit de eerste hand
   
 • Professioneel persoonlijk advies bij uw badkamerplanning
   
 • Handig en eenvoudig vanuit huis

 • Kosteloos advies van ervaren badkamerplanners
   
 • Tijdbesparend en flexibel
   
 • Badkamerplanning helemaal volgens uw wensen

"Toekomstgericht plannen is voor de badkamer heel belangrijk. Daarom ontwerpen wij de badkamer samen met u zo dat u zich ook na vele jaren nog volledig op uw gemak voelt."

- Sabine Müller

"In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw vragen beantwoorden en samen zoeken naar de beste oplossing met betrekking tot productkeuze en inrichting van de ruimte."

- Anja Backes

"Met ons wordt uw huis uw thuis – persoonlijk, innovatief en duurzaam"

- Mandy Peters

Eenvoudig en veilig: zo werkt het video-advies

Video-advies is niet alleen heel eenvoudig, u houdt ook altijd de touwtjes in handen. En zo werkt het: Uw persoonlijke planningsexpert plant uw badkamer samen met u in onze online badkamerplanner - live via videochat in een pop-upvenster.

U kunt ook uw camera gebruiken voor de videochat of alleen via audiochat met uw planningspartner praten. Precies zoals u dat wenst.<br/> En bovendien: u hoeft geen software of andere tools te installeren. Uiteraard behandelen wij al uw gegevens strikt vertrouwelijk.

Technische voorwaarden

Gegevensbescherming