De Villeroy & Boch Augmented Reality app

Vooraf beleven wat later het mooiste is

Fascinerend eenvoudig en in real-time

Ervaar snel en eenvoudig hoe onze producten er in uw eigen badkamer uitzien – met de gratis Augmented Reality app van Villeroy & Boch.

Nu gratis downloaden

Vergroot uw voorstellingsvermogen

Een interactieve ervaring

Past de opzetwastafel echt in uw badkamer? Welk formaat moet de onderkast hebben en in welke kleur zijn de meubels het mooist? Met onze gratis Augmented Reality app is de keuze voor de juiste badkamerinrichting heel eenvoudig. Want u kunt nu de meest uiteenlopende producten uit geselecteerde collecties op perfecte wijze in 3D in uw eigen badkamer bekijken. Gewoon virtueel op uw smartphone of tablet.

Hiervoor beschikt u over twee praktische modi:

1. De catalogusmodus

Blader rustig door onze virtuele catalogus en bekijk de collecties en producten en ontdek alle formaten, kleuren en materiaalvarianten. Zo vindt u snel en eenvoudig uw favoriete producten.

2. De Augmented Reality modus

Vervolgens projecteert u uw favoriete product in de AR-modus in uw badkamer: bevestig onze AR-marker op de gewenste plaats en scan deze met de app. Bekijk het product nu in 3D vanuit alle perspectieven. Wijzig formaten, vormen en kleuren en krijg een uitstekende indruk van het effect in uw badkamer.

Heel eenvoudig de badkamer inrichten

1. Product selecteren

 

Opzetwastafel, meubelwastafel of een heel ander model? Ontdek de producten in alle formaten en varianten.

2. Kleur en formaat wijzigen

Moeten de meubels rood, groen of glanzend wit zijn? Verander heel eenvoudig kleuren, vormen en formaten en vind zo het perfecte product voor uw wensen.

3. In de badkamer plaatsen

Waar past de wastafel het beste? Verschuif het product gewoon met uw vinger en zet het op de gewenste plaats.

4. Van alle kanten ontdekken

Bekijk het geselecteerde product van alle kanten en vanuit verschillende perspectieven. Via de hotspots krijgt u extra productinformatie.

5. Weergave vergroten en verkleinen

Wijzig het weergaveformaat heel eenvoudig met de vinger-zoom.

Zo eenvoudig is het

1.

Download de gratis Villeroy & Boch Augmented Reality op uw smartphone of tablet.

2.

Download de AR-marker en druk deze op ware grootte af.

MarkerDownload
Augmented Reality Marker

3.

Plaats de marker op het gewenste vlak en scan dit met de Villeroy & Boch Augmented Reality app.

4.

Villeroy & Boch wenst u veel plezier bij het uitproberen en ontwerpen!

Nu gratis downloaden

De beschikbare collecties


Finion - Beleef uw visie

Subtiel design, hoogwaardige materialen, slimme uitrusting - de badkamercollectie Finion zet nieuwe maatstaven bij de vormgeving voor een veeleisende levensstijl.

Naar de collectie


Legato - Dag en nacht uniek

Legato is een puristische en tijdloos moderne complete badkamercollectie die voldoet aan de hoogste eisen.


Naar de collectie


Subway 2.0 - Veelzijdig als het leven

De veelzijdige collectie Subway 2.0 beschikt over een ronde en een hoekige vormtaal. Het uitgebreide assortiment biedt verschillende mogelijkheden voor de badkamerinrichting. Ook kleine ruimtes kunnen zo optimaal worden gebruikt.


Naar de collectie

Venticello - Design over de gehele linie

Het Venticello-badkamerkeramiek is het directe antwoord op individuele vragen naar perfecte functionaliteit in de badkamer. Villeroy & Boch stelt een grote keramiekcompetentie in dienst van hoogwaardige afwerking.


Naar de collectie


Subway Infinity - Past zich aan. Past overal.

Strak, randloos design, een zeer moderne look en perfecte aanpasbaarheid – ontdek de Subway Infinity, de nieuwe aanpasbare keramische douchevloer van Villeroy & Boch voor meer vormgevingsvrijheid in kleur en vorm.


Naar de collectie

Architectura – De diversiteit van heldere vormgeving

De collectie Architectura maakt een individuele badkamerinrichting mogelijk zoals een professional die zou uitvoeren. De collectie presenteert zich minimalistisch qua design en veelzijdig qua vorm.


Naar de collectie

Artis -Fijne vormen

Met Artis, de nieuwe premiumlijn van Villeroy & Boch voor opzetwastafels, trekken we deze stijl consequent door. Kies een van de vier minimalistische, verfijnde vormen en breng modern interieurdesign in uw badkamer.


Naar de collectie

Avento – Mijn lifestyle

Verbazend fris van vormgeving, uitzonderlijk praktisch en het geld meer dan waard. Avento heeft alles wat u van een moderne badkamer mag verwachten – en nog veel meer.


Naar de collectie

Loop & Friends – Twee vormen, oneindig veel mogelijkheden

De collectie Loop & Friends opent grenzeloze mogelijkheden voor de badkamerinrichting. De combinatiemogelijkheden met whirlpools en comfortabele accessoires maken van de badkamer een wellness-oase.


Naar de collectie

Vivia – Dat comfort gun ik mezelf

Laat u inspireren door de verfrissend moderne badkamercollectie Vivia, die tot in detail op uw persoonlijke welzijn is afgestemd: van de comfortabele wastafels met voldoende ruimte tot en met de royale vlakke douchevloeren.


Naar de collectie