De gastenbadkamer

Meer comfort voor u en uw gasten

Een uitnodigende gastenbadkamer mag niet ontbreken in een modern huis. De gastenbadkamer biedt uw bezoekers veel comfort, garandeert uw privacy en is ook ideaal te gebruiken als tweede badkamer. Perfect om de ochtendfile bij de badkamer te omzeilen. Een smaakvol vormgegeven gastenbadkamer is een uithangbord waarmee u uw persoonlijke stijl kunt presenteren. Met de volgende vormgevingstips maakt u van uw kleine gastenbadkamer een gezellige ruimte voor ontspanning waarin iedereen zich prettig voelt.

Anders dan een gastentoilet, dat meestal alleen uit een toilet en een fonteintje bestaat, biedt een gastenbadkamer ondanks de beperkte ruimte veel meer mogelijkheden en comfort.

De ruimte perfect gebruiken met een compacte badkameruitrusting

De ruimte in de gastenbadkamer is meestal zeer beperkt. Met een slimme planning en de juiste uitrusting maakt u er echter een volwaardige badkamer van die u en uw gasten alle comfort biedt.

Geniet ook in het gastentoilet van perfect comfort. Dankzij intelligente inrichtingsoplossingen voor kleine badkamers wordt er aan alle wensen op het gebied van ruimte en design voldaan. Fraaie fonteintjes en smalle wastafels bieden veel comfort in de kleinste ruimte. Compacte toiletten met een kleiner ontwerp kunnen in vrijwel elk hoekje worden geplaatst. Met bijpassende onderkasten en plaatsbesparende meubels maakt u een blijvende indruk op uw gasten.

Nu plannen

Douchevloer of bad in uw gastenbadkamer? Dat kan!

Voldoende opbergruimte ondanks kleine oppervlakken

Wat te doen met diverse badkamerspullen zoals handdoeken, toiletpapier en schoonmaakmiddelen wanneer de ruimte beperkt is? Dankzij elegante opbergmogelijkheden kunt u ook in het kleine gastentoilet alles zo opbergen dat de ruimte er opgeruimd en royaal uitziet. Ideaal is een smalle hoge kast, die veel plaats biedt en tegelijkertijd optisch voor rust zorgt. Met een onderkast maakt u ook slim gebruik van de ruimte onder de wastafel en een in de muur geïntegreerde spiegelkast biedt zelfs comfortabele extra's zoals een tissue-box of stopcontacten. Er worden vrijwel geen grenzen aan uw inrichtingswensen gesteld.

Slimme oplossingen voor u

Zo lijkt uw gastenbadkamer groot en gezellig

Met een paar eenvoudige trucs laat u uw gastenbadkamer groter lijken dan hij eigenlijk is. Kies voor de inrichting altijd lichte kleuren. Deze verlenen de badkamer een optische lichtheid. Aanvullende lichtbronnen, zoals spots in de nissen en indirecte verlichting, en grote spiegels zorgen voor meer diepte in de ruimte. Plan indien mogelijk ook een raam. Dit zorgt niet alleen voor licht in de badkamer, maar biedt tevens de mogelijkheid om regelmatig te ventileren in de gastenbadkamer. In kleine ruimtes zonder ramen kan een krachtig ventilatiesysteem voor een aangenaam ruimteklimaat zorgen en het welzijn verbeteren

Zorg voor licht in uw badkamer