LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Het Villeroy & Boch VR Cardboard

Ervaar uw geplande droombadkamer in een fascinerende 3D-weergave.

Betreed uw persoonlijke droombadkamer met Virtual Reality in een fascinerende 3D-weergave: plan eenvoudig en intuïtief uw persoonlijke droombadkamer met onze online badkamerplanner. Vervolgens ontvangt u desgewenst een gratis Villeroy & Boch VR Cardboard, waarmee u uw nieuwe droombadkamer van dichtbij kunt bekijken.

Badkamerplanner nu starten


Uw voordelen bij de badkamerplanning met het VR Cardboard

Virtual Reality biedt u nieuwe mogelijkheden om uw geplande droombadkamer thuis te ervaren:

  • Verkrijg planningsbetrouwbaarheid door het 360°-overzicht
  • Laat de gekozen kleuren en vormen op u inwerken
  • Deel uw droombadkamer met vrienden en familie
  • Beoordeel afstanden in de ruimte en tussen producten

Wilt u uw planning aanpassen? In de VR-weergave kunt u de badkamerplanning direct openen, bewerken en vervolgens uw droombadkamer opnieuw met het VR Cardboard ervaren.


Hoe ontvangt u uw VR Cardboard?

Nadat u uw badkamerplanning in onze online badkamerplanner hebt voltooid, kunt u bij afsluiten van de planning uw gratis VR Cardboard bestellen. U ontvangt vervolgens een e-mail met een link naar de 3D-weergave. Het Villeroy & Boch VR Cardboard* wordt binnen korte tijd met de post bij u bezorgd. Zodra u het VR Cardboard in uw bezit hebt, legt u uw smartphone erin en opent u de link in de e-mail; uw actuele planning is nu te zien in 3D-weergave.

Ontvang nu uw gratis Cardboard


Wat is een VR Cardboard?

Het Villeroy & Boch VR Cardboard bestaat uit twee lenzen in een hoogwaardige kartonnen doos, waarin u uw smartphone plaatst. Met behulp van het VR Cardboard ontstaat er voor uw ogen een virtuele 3D-weergave van de badkamerplanning. Dit is mogelijk met alle smartphones met het besturingssysteem Android, iOS of Windows tot een formaat van 6,5 inch - zonder dat er een app hoeft te worden geïnstalleerd. Met het VR Cardboard lijkt het alsof u midden in de ruimte staat. U kunt zich omdraaien en rondkijken en u krijgt een 360°-overzicht van uw nieuwe droombadkamer.


Plan nu uw badkamer en ontvang een gratis VR Cardboard

*Let a.u.b. op het volgende: Villeroy & Boch VR Cardboard slechts zo lang de voorraad strekt. Verzending alleen mogelijk bij volledige en correcte vermelding van de adresgegevens.