Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Contactformulier van Villeroy & Boch

Stel uw vragen rechtstreeks aan ons.

Heeft u vragen over het thema Badkamer en Wellness? Misschien werd uw vraag al eens gesteld - dan is een blik in de "Vaak gestelde vragen" voor u de snelste weg om een antwoord te vinden. Mocht u daar niet vinden wat u zoekt, dan kunt u uw vraag via het contactformulier rechtstreeks aan ons stellen.

Hebt u nog vragen over tafelcultuur of tegels van Villeroy & Boch? Gebruik de contactformulieren voor tafelcultuur of tegels en wij zorgen ervoor dat uw aanvraag snel wordt verwerkt.

Zakelijke klanten:
Houd er rekening mee dat dit contactformulier alleen beschikbaar is voor aanvragen van onze particuliere klanten. Voor aanvragen voor zakelijke klanten gebruikt u het hiervoor bestemde formulier in ons portal voor professionals

Aanspreektitel
Voornaam *
Achternaam *
Voor aanvragen voor zakelijke klanten gebruikt u het hiervoor bestemde formulier in ons portal voor professionals.
Adres
Postcode
Stad
Land *
Telefoon
E-mail *
Geboortedatum
Betreft *
Uw aanvraag *
Mijn persoonlijke gegevens worden door Villeroy & Boch opgeslagen, gebruikt en doorgegeven ten behoeve van de verwerking van mijn aanvraag. Meer informatie vindt u hier.
Ja, ik wil de nieuwsbrief en informatie over acties, enquêtes, persoonlijke aanbiedingen en de klantenservice van Villeroy & Boch per e-mail en/of SMS ontvangen. Meer informatie en herroepingsrichtlijnen vindt u hier.