Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Bij plaatsing buiten is het volgende van belang:

1) Plaats de whirlpool niet op een plek waar deze met veel water in contact komt, bijvoorbeeld bij een sprinklerinstallatie of onder de dakgoot.

2) Voorkom (indien mogelijk) dat de whirlpool in direct, langdurig zonlicht staat. Ultraviolette straling kan de whirlpool, de hoes en de bekleding doen verbleken of beschadigen.

3) Controleer of er nationale of lokale wettelijke bepalingen zijn die omheiningen of andere kindveilige maatregelen voorschrijven.

4) Gebruik, om te voorkomen dat stof, zand en bladeren in de whirlpool terechtkomen, voor paadjes naar het bad het liefst beton, betonklinkers of stenen en zet de whirlpool niet op plekken neer waar vuil gemakkelijk in het water terechtkomt. Controleer of bij wind of regen bladeren en vuil van nabijgelegen bomen of dakgoten in de whirlpool terecht kan komen.

Let er bij de keuze van een locatie op dat het zicht vanuit en op de whirlpool met de seizoenen verandert. Kies een plek die de badbeleving beter maakt en u niet in uw doen en laten beperkt.

TIP: Buiten kunnen als bodembedekking onder ander beton, tegels, houten vlonders, grind of zand worden gebruikt.