Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Toiletten en WC van Villeroy&Boch

Elegant design en uitstekend zitcomfort.

Maak van uw verblijf in de badkamer een wellness-ervaring. In de loop van zijn leven brengt een mens ongeveer een jaar op het toilet door – met een modern toilet van Villeroy & Boch wordt elk toiletbezoek een moment van rust en ontspanning. De geavanceerde wc-uitvoeringen gaan veel verder dan het functionele aspect. Het sanitairkeramiek van Villeroy & Boch wordt gekenmerkt door een fraai design en zit boordevol met verfijnde details die voor veel extra comfort in uw badkamer zorgen. Qua vormgeving zijn de toiletten optimaal op de wastafels en douchevloer of baden afgestemd.

Vlak-, diepspoelcloset of een wc zonder spoelrand: Kies het toilettype, het montagetype en het toebehoren van het keramiek op basis van uw persoonlijke behoeften en vind het toilet dat zowel visueel als functioneel perfect in uw badkamer past. Dankzij de veelzijdige series en collecties kunt u badkamerkeramiek en badmeubels in een uniforme stijl kiezen en zo uw droombadkamer naar uw eigen wensen vormgeven. Tegelijkertijd staan de toiletten dankzij innovatieve oppervlakteveredeling voor een maximale hygiëne en minimale inspanningen bij onderhoud en reiniging. Kies voor een design-wc van Villeroy & Boch.

Kies voor een designer-toilet met Villeroy & Boch

Nieuwbouw of renovatie: Toiletten van Villeroy & zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Daarom zijn er een paar dingen die u moet overwegen bij de aanschaf van een design-toilet dat het beste bij uw behoeften past. De manier waarop het sanitair wordt geïnstalleerd wordt voornamelijk bepaald door de bouwkundige omstandigheden in uw badkamer, terwijl het type toilet meer een kwestie van persoonlijke smaak is. Het uiterlijk en de stijl van uw design-toilet, afhankelijk van uw persoonlijke gevoel voor esthetiek, moeten met de wastafel, douche en het bad een harmonieus totaalbeeld vormen.

Montagetypen

Sanitairkeramiek is verkrijgbaar in twee verschillende montagetypen: Het designtoilet kan aan de wand worden bevestigd of op de vloer worden gemonteerd. Of u een hangend of staand model kiest, hangt onder andere af van de bouwkundige omstandigheden van uw badkamer. Staande toiletten hebben een stabiele basis en kunnen met een keramische spoelbak worden gecompleteerd. Bij een staande wc kan de afvoer in de vloer of in de muur zijn geplaatst, waardoor dit montagetype geschikt is voor beide afvoersoorten. In de meeste gevallen beschikken moderne badkamers over een horizontale afvoer, waarbij de afvoer direct in de muur is geplaatst. Bij een verticale afvoer stroomt het water echter verticaal de vloer in.

Het wandcloset is tegenwoordig het meest populaire montagetype. Door de wandbevestiging lijkt het badkamerkeramiek in de ruimte te zweven. Bij hangende wc's zijn de spoelbuis en de afvoerbuis niet zichtbaar vanaf de buitenkant. Ook de spoelbak verdwijnt meestal achter het montage-element. Bovendien onderscheidt het hangende toilet zich door de bijzonder eenvoudige reiniging. Deze variant is echter alleen mogelijk met een horizontale afvoer. Bij hangende spoelbakken van Villeroy & Boch is de installatie dankzij SupraFix bijzonder eenvoudig. Het gepatenteerde wandbevestigingssysteem verbergt alle montage-elementen in het keramiek en zorgt ervoor dat u de toiletzitting op de millimeter nauwkeurig op de toiletpot kunt uitlijnen.


De hoogte

Toiletten hebben standaardafmetingen, dus u hebt meestal weinig speling met betrekking tot de hoogte. Villeroy & Boch biedt ook verhoogde toiletten, waardoor het gaan zitten en weer opstaan bijzonder gemakkelijk gemaakt is. Een aspect dat vooral bij een gevorderde leeftijd aan belang wint. Maar ook mensen met beperkte mobiliteit en lange mensen weten dit te waarderen.

Het waterverbruik

Bij het aanschaffen van een nieuw toilet spelen niet alleen esthetische en functionele aspecten, maar ook milieuaspecten een rol. De toiletten van Villeroy & Boch overtuigen ook door innovatie met betrekking tot het waterverbruik. Villeroy & Boch is een van de eerste fabrikanten die toiletten van 3/4,5 liter aanbiedt en stelt daarmee nieuwe normen op het gebied van waterverbruik en milieubescherming. Conventionele toiletten verbruiken 6 liter water per spoeling.

Oppervlakken

Zuiverheid en hygiëne zijn met name in de badkamer erg belangrijk. Innovatieve afwerkingsprocessen zorgen voor duurzame, gladde en vrijwel krasbestendige oppervlakken waar vuil en kalk nauwelijks aan kunnen hechten. Dankzij de verfijnde oppervlakte-veredeling toont het badkamerkeramiek van Villeroy & Boch zich ook voor wat betreft de reiniging van zijn exclusieve kant. CeramicPlus maakt de reiniging van toiletten en wc's bijzonder eenvoudig. Het vuilafstotende oppervlak voor keramiek zorgt ervoor dat water gemakkelijk wegdruipt en naar de afvoer wegstroomt. AntiBac zorgt voor meer hygiëne. Toiletten die met deze oppervlaktetechnologie zijn uitgerust, zijn permanent beschermd tegen bacteriën.

Het design

Rond, ovaal of hoekig: Bij de design-toiletten van Villeroy & Boch hebt u de keuze van de vorm de toiletpot. Ronde toiletten bieden een uitstekend zitcomfort en zijn daarom bijzonder populair. Hoekige toiletten hebben een modern tintje. Ze brengen met hun duidelijke vormtaal stijlvolle accenten aan in de badkamer. Ook bij deze toiletvorm bent u verzekerd van een uitstekend zitcomfort. Compacte toiletten onderscheiden zich door een beperktere diepte, zodat ze zelfs in de kleinste badkamer passen. Vanwege hun ruimtebesparende vorm zijn ze ook ideaal voor gastenbadkamers.

De kwaliteit

Het succesvolle design van het badkamerkeramiek van Villeroy & Boch wordt gecombineerd met de hoogste kwaliteit. Geselecteerde materialen en uitgebreide productieprocessen zorgen ervoor dat de fraaie toiletten en wc's een lange levensduur hebben met een consistent hoge productkwaliteit voor uw eigen wellness-momenten.

Van toiletzitting met automatische sluitfunctie tot douche wc

Met het exclusieve badkamerkeramiek en de slimme toiletzittingen van Villeroy & Boch geniet u van buitengewone comfort-ervaringen. Dankzij een sensorgestuurde automatische sluitfunctie, geïntegreerd nachtlicht en een instelbare zitverwarming laten de toiletten niets te wensen over. De verlengde toiletten bieden bijzonder veel comfort en gemak. Bovendien biedt Villeroy & Boch met de verlengde uitvoeringen ook de perfecte badkameroplossing voor rolstoelgebruikers en hun speciale vereisten. De speciale vorm vergemakkelijkt het verplaatsen van de rolstoel naar de toiletzitting aanzienlijk en zorgt dus dat deze dagelijkse routine een stuk eenvoudiger wordt. Bovendien bieden de toiletten van Villeroy & Boch dankzij ViFresh een vleugje extra frisheid bij elke spoeling. Zo zorgt de hygiënische oplossing die direct in het badkamerkeramiek is geplaatst voor een frisse geur en goed gedoseerde verzorging bij elke spoeling. Met de douche-wc's van Villeroy & Boch ervaart u een speciaal comfort. De aangenaam warme waterstraal, die individueel kan worden aangepast, zorgt voor een volledig hygiënische reiniging. Een geslaagd ontwerp, waarbij de praktische bidetfunctie niet van buitenaf als zodanig te herkennen is, maakt de comfortervaring van de luxedouche-wc's compleet.