Productoverzicht

Vind het passende product van Villeroy & Boch voor uw droombadkamer

Innovatief en functioneel – diepspoelclosetten van Villeroy & Boch

Innovatie gecombineerd met maximale functionaliteit – daarmee onderscheiden de spoelclosetten van Villeroy & Boch zich. De keuze aan verschillende designs is groot. Afhankelijk van uw persoonlijke woonstijl vindt u ronde of hoekige toiletpotten voor uw badkamer met een moderne of juist een nostalgische look. Zoals dit voor het merk Villeroy & Boch al meer dan 250 jaar als standaard geldt, zijn alle toiletten van de hoogste kwaliteit en geproduceerd met de nieuwste technieken. Tegenwoordig zijn diepspoelclosetten door de verminderde geurontwikkeling de standaard in badkamers. De ontlasting valt direct in de met water gevulde sifon. Het plateau dat bij vlakspoelclosetten aanwezig is, ontbreekt hier. Dit vereenvoudigt de reiniging, minimaliseert de vorming van geurtjes en verbetert de hygiëne.

Naar de modellen


Het juiste diepspoelcloset voor elke badkamer

Villeroy & Boch biedt diepspoelclosetten in hangende of staande varianten. Ook kan er worden gekozen uit een normaal formaat toilet voor een grote badkamer en kortere modellen die goed in de gastenbadkamer passen. Ook verschillende designs maken deel uit van het assortiment. Strakke lijnen passen goed bij moderne badkamers, terwijl rondere vormen een meer nostalgische uitstraling hebben. Of uw persoonlijke woonstijl nu kosmopolitisch, landelijk of juist klassiek is, in onze collecties vindt u zeker het juiste sanitairkeramiek.


Eenvoudigere reiniging van uw diepspoelcloset dankzij CeramicPlus-veredeling

Het schoonmaken van het toilet is geen klusje dat u graag doet. Om deze reden zijn er toiletpotten met speciaal keramiek, CeramicPlus, dat het schoonmaken vergemakkelijkt. Dankzij het vuilafstotende, veredelde oppervlak druipt alle vuil en kalkafzetting weg om bij het spoelproces volledig door de sifon weg te lopen. Het oppervlak blijft niet alleen langer schoon en is uiterst gemakkelijk te onderhouden, ook de vorming van bacteriën en kiemen wordt geminimaliseerd. De ontwikkeling van geurtjes wordt eveneens verminderd omdat er geen vuil kan hechten.

Gebruik bij het schoonmaken geen schuursponsjes of schuurmiddelen. Hierdoor kan na verloop van tijd het CeramicPlus oppervlak beschadigd raken en het afdruip-effect verdwijnen. Dergelijke agressieve schoonmaakmiddelen zijn ook niet nodig, omdat CeramicPlus voorkomt dat er hardnekkig vuil ontstaat. Als reinigingsmiddelen kunt u alle gebruikelijke allesreinigers en huishoudazijn gebruiken. Voor nog meer hygiëne heeft Villeroy & Boch de innovatieve AntiBac oppervlaktecoating in het assortiment. Het zilverionen-glazuur in het keramiek remt de bacteriegroei met meer dan 99%. De microdeeltjes, die voor u en het milieu veilig zijn, bieden een permanente optimale hygiënebescherming.

Zonder spoelrand is de nieuwe trend

Sinds enkele jaren vindt de nieuwe trend van toiletpotten zonder spoelrand zijn weg naar steeds meer particuliere huishoudens. Toiletten zonder een verborgen rand dragen veel bij aan een betere hygiëne. Bacteriën en geurtjes hopen zich op en vermenigvuldigen zich onder de rand van conventionele toiletten, omdat deze plaats moeilijk te reinigen is. De innovatieve DirectFlush-technologie van Villeroy & Boch, die bij toiletten van de series Architectura, O.novo Vita en Subway 2.0 te vinden is, zorgt ervoor dat de binnenkant van uw toilet grondig en volledig wordt gereinigd. De speciale waterstroom voorkomt spatten en minimaliseert ook het waterverbruik. U bespaart dus water bij een betere reiniging: een innovatie die ook het milieu beschermt.

Diepspoelclosetten met ViFresh-technologie

De nieuwste innovatie van Villeroy & Boch biedt een bijzondere ervaring van frisheid – de ViFresh-oplossing, die in 2017 de German Design Award toegekend kreeg. Bij sommige diepspoelclosetten, zoals uit de serie Subway 2.0, is achter de toiletzitting vrijwel onzichtbaar een bakje geïntegreerd waarin toiletblokken of -gels kunnen worden geplaatst. Bij elke spoeling stroomt het spoelwater door het geurmandje en zorgt zo voor een aangename frisheid in uw badkamer. Met name bij toiletten zonder spoelrand is deze oplossing ideaal omdat een klassiek toiletblok, dat onder de zitting hangt, niet goed op zijn plaats blijft. Bovendien is het bijvullen van het ViFresh-geurmandje eenvoudiger en hygiënischer omdat u de onhygiënische toiletdelen, de binnenkant en de rand niet hoeft aan te raken.


Diepspoelclosetten voor elke behoefte en stijl

In ons brede assortiment vindt iedereen iets om de eigen individuele badkamerstijl te onderstrepen. Met heldere lijnen en randen brengen diepspoelclosetten van de collecties Memento, Architectura of Subway 2.0 een design-accent aan in uw moderne badkamer. Rondere vormen met bijzonder veel zitcomfort vindt u bij toiletten uit onder andere de collecties Aveo New Generation en O.novo. Met de toiletten van de Hommage collectie zorgt u voor een vleugje nostalgie in uw badkamer. Let voordat u een nieuwe toiletpot plaatst op het benodigde formaat of lengte van het toilet. Kortere toiletpotten zijn vooral geschikt voor kleine gastenbadkamers. In de hoofdbadkamer zijn gebruikelijke toiletformaten de eerste keuze. Villeroy & Boch series zoals Subway 2.0 of O.novo en andere bieden verschillende lengtes, zodat u dezelfde stijl kunt aanhouden in elk van uw badkamers, groot of klein. Afhankelijk van de individuele behoeften dient er ook op de breedte van de toiletpot te worden gelet. Afhankelijk van het model biedt Villeroy & Boch wc's met breedtes van 315 tot 410 millimeter.


Vloer- of wandmontage

Of u voor een staand model of een hangend diepspoelcloset in de badkamer kiest, hangt van uw persoonlijke voorkeur af. Bij sommige stijlen past een staand model, vaak voorzien van een opbouw-spoelbak, beter in het totaalbeeld. Ook de installatie van een staand model wc is eenvoudiger. Desondanks kiezen steeds meer mensen voor hangende toiletten. Aangezien er geen contact met de vloer is, is het schoonmaken van de badkamer grondiger omdat er ook onder het toilet kan worden gedweild. De badkamer krijgt bovendien een meer open uitstraling omdat bij deze variant de spoelbak meestal in de muur is verborgen en alleen de bedieningsplaten zichtbaar zijn. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in uw badkamer.

Diepspoelclosetten voor bijzondere eisen

Voor speciale eisen heeft Villeroy & Boch toiletpotten ontwikkeld die bijzonder lang zijn, zodat ze ook in een aangepaste badkamer voor gehandicapten kunnen worden geïnstalleerd. Modellen uit de collecties Architectura Vita en O.novo Vita in verlengde vorm komen wat verder de ruimte in, zodat de nodige leuningen kunnen worden geïnstalleerd om zich veilig van rolstoel naar toiletzitting te kunnen verplaatsen. Ook een verhoogd toilet is aan te bevelen voor mensen met beperkte mobiliteit of op hogere leeftijd. Standaard zijn toiletten lager dan een eetkamerstoel, dus kan het moeilijk zijn om van de toiletzitting op te staan. Architectura Vita, Subway 2.0 en O.novo Vita bieden verhoogde wc-varianten.


Waarom diepspoelclosetten van Villeroy & Boch?

Met diepspoelclosetten van Villeroy & Boch krijgt u hoogwaardige producten van de beste kwaliteit die functionaliteit met de nieuwste technologieën op het gebied van sanitairkeramiek combineren. Omdat milieubescherming erg belangrijk voor ons is, heeft Villeroy & Boch wc's ontwikkeld die optimale reinigingsresultaten bieden met een lager waterverbruik. Vuil en bacteriën krijgen geen kans omdat AntiBac en CeramicPlus voor een eenvoudige reiniging van uw toiletpot zorgen. Met ViFresh hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over onaangename geurtjes. Design, innovatie, de nieuwste technologie, hygiëne, milieuvriendelijkheid en optimale functionaliteit ontmoeten elkaar in de diepspoelclosetten van Villeroy & Boch – in één woord: kwaliteit!