Productoverzicht

Vind het passende product van Villeroy & Boch voor uw droombadkamer

De toiletzitting Comfort van Villeroy & Boch biedt niet alleen een optimaal comfort, maar overtuigt ook met technische details en een unieke esthetiek. Heldere lijnen en vormen passen perfect in stijlvolle badkamers. Het hoogwaardige materiaal garandeert een uitstekende hygiëne. En de slimme technologie maakt de montage ongelooflijk gemakkelijk. De toiletzitting Comfort is de perfecte oplossing voor het ontwerpen van eersteklas badkamers.

Toekomstgericht materiaal met een perfecte pasvorm

Villeroy & Boch toiletzittingen worden van hoogwaardig en licht Duroplast gemaakt. In de scharnieren, een combinatie van roestvrij staal en kunststof, is een fraaie afdekking geïntegreerd voor meer esthetiek. De gladde, vuilbestendige materialen overtuigen met hun lange levensduur en eenvoudige reiniging. Als u uw oude toiletzitting Comfort wilt vervangen door een nieuwe toiletzitting van dezelfde serie, hoeft u de pasvorm niet te controleren.

Bij toiletten en series van andere fabrikanten moet er rekening worden gehouden met de afmetingen van de toiletpot. Om te garanderen dat de toiletzitting correct op de pot past, is de juiste vorm van het toilet cruciaal. Als de grootte van de toiletzitting Comfort overeenkomt met de breedte van de pot en de afstand tussen de voorkant van het toilet en de bevestigingsgaten overeenkomt, heeft de toiletzitting de perfecte maat. Vergelijk ook de scharnierafstand voor een succesvolle installatie.

Innovatieve technologie gecombineerd met comfort en een aantrekkelijk design

De toiletzitting Comfort van Villeroy & Boch verrijkt de wc met het aantrekkelijke wrap-over-design. Het pure wit past op stijlvolle wijze bij de esthetiek van een moderne badkamer. De elegante lijn van de toiletzitting streelt het oog van de toeschouwer, terwijl het technische raffinement verborgen blijft. Optimaal comfort is gegarandeerd met de toiletzitting Comfort. De zitring zorgt voor een uitstekende zit. De geluidsabsorberende buffers en SoftClosing, de automatische sluitfunctie, sluiten het toiletdeksel behoedzaam en stil. Dit helpt het materiaal te beschermen en voorkomt dat gezinsleden per ongeluk met hun vingers klem komen te zitten. Een toiletzitting met SoftClosing mag nooit met kracht omlaag worden gedrukt, omdat hierdoor de automatische sluitfunctie beschadigd raakt. De breukstabiliteit van de toiletzitting Comfort kan Villeroy & Boch tot een gewicht van maximaal 240 kilogram garanderen. De norm voor gebruikelijke toiletzittingen bedraagt maximaal 175 kilogram. Een optimale efficiëntie wordt door de eenvoudige en snelle montage bereikt. Het innovatieve mechanisme maakt een stabiele installatie van de toiletzitting mogelijk. Kwaliteit betaalt zich terug. Op toiletzittingen Comfort van Villeroy & Boch krijgt u in overeenstemming met de garantievoorwaarden 10 jaar garantie.


Perfecte hygiëne in de badkamer dankzij moeiteloze reiniging

De geavanceerde QuickRelease-technologie maakt de reiniging van de toiletzitting Comfort van Villeroy & Boch eenvoudig. Er is slechts één handeling nodig om de zitting van de toiletpot te verwijderen en na het schoonmaken weer vast te zetten. De toiletrand en moeilijk bereikbare plaatsen zoals de scharnieren zijn zo eenvoudig schoon te maken. Gebruik alleen een milde of neutrale zeepoplossing om de toiletzitting Comfort te reinigen. Chloorhoudende, schurende of bijtende schoonmaakmiddelen kunnen tot gelige verkleuring of loslaten van de lak leiden. Laat de toiletzitting en de scharnieren niet in vochtige toestand achter, maar droog de zitting met een zachte doek om oppervlakteroest te voorkomen. Zorg ervoor dat de zitting, het deksel en de scharnieren niet in contact komen met wc-reinigers. Deze agressieve middelen beschadigen de toiletzitting. Laat het deksel en de toiletzitting omhoog geklapt totdat het reinigingsmiddel volledig is weggespoeld.