Productoverzicht

Vind het passende product van Villeroy & Boch voor uw droombadkamer

Met de toiletzittingen Compact van Villeroy & Boch worden de diepspoeltoiletten Compact perfect gecompleteerd. De toiletzitting overtuigt met eersteklas comfort, technische details en een ascetisch design. De subtiele lijnen passen perfect in de wereld van moderne badkamers. Het hoogwaardige materiaal garandeert een perfecte hygiëne en dankzij de slimme technologie is de installatie uiterst eenvoudig. Laat uw badkamer stralen in puur wit of modern Pergamon.


Villeroy & Boch toiletzittingen bestaan uit hoogwaardig Duroplast. De RVS-scharnieren worden van een afdekking voorzien. Beide materialen overtuigen met hun gladde en vuilbestendige oppervlakken. Andere voordelen van de lichte toiletzittingen zijn de duurzaamheid en de eenvoudige reiniging. Als u uw toilet Compact van Villeroy & Boch van een toiletzitting Compact wilt voorzien of u uw oude toiletzitting Compact wilt vervangen, dan hoeft de pasvorm niet te worden gecontroleerd. Voor toiletten van andere fabrikanten is een correcte pasvorm van de wc-pot doorslaggevend. Let ook op de vorm van de toiletpot, zodat de toiletzitting goed aansluit. De juiste grootte van de nieuwe zitting wordt bepaald aan de hand van de breedte van de pot en de afstand tussen de voorste rand en de montagegaten. Als deze waarden ongeveer gelijk zijn, dan past de toiletzitting perfect. Meet ook de scharnierafstand voor een succesvolle montage.

De toiletzitting Compact van Villeroy & Boch completeert het diepspoelcloset Compact. Het subtiele wrap-over-design past op harmonieuze wijze bij de look van een fraai ontworpen badkamer. De blijvende glans van het oppervlak vormt een aanvulling op de elegante lijn van de toiletzitting. Praktische functies zijn onzichtbaar voor het oog van de toeschouwer geïnstalleerd. U krijgt comfort dat voldoet aan hoge eisen. De zitring zorgt voor aangenaam zitcomfort. Zacht sluiten van het toiletdeksel is mogelijk dankzij de ingebouwde geluidabsorberende buffers en SoftClosing, de automatische sluitfunctie. Het materiaal wordt ontzien en er komen geen vingers per ongeluk klem te zitten.

Druk een toiletdeksel met SoftClosing nooit met kracht omlaag. Hierdoor wordt de automatische sluitfunctie beschadigd. Ook bij een gewicht van maximaal 240 kilogram zijn de toiletzittingen Compact breukvast, in tegenstelling tot gebruikelijke toiletzittingen die zijn ontworpen voor maximaal 175 kilogram. De eenvoudige en snelle installatie zorgt voor een maximale efficiëntie. Het innovatieve mechanisme garandeert een stabiele installatie en de montageschroeven worden verborgen door de fraaie afdekking. Op toiletzittingen Compact van Villeroy & Boch krijgt u in overeenstemming met de garantievoorwaarden 10 jaar garantie.

De futuristische QuickRelease-technologie maakt een eenvoudige reiniging van de toiletzitting van Villeroy & Boch mogelijk. Met slechts één handeling kan de zitting van de toiletpot worden verwijderd en na het schoonmaken weer worden vastgezet. Moeilijk bereikbare plaatsen en de rand van het toilet kunnen eenvoudig worden gereinigd. Gebruik alleen neutrale of milde zeepoplossing voor het reinigen van de toiletzittingen Compact. Chloorhoudende, schurende of bijtende reinigingsmiddelen kunnen schade aan het materiaal of oppervlakteroest veroorzaken. De toiletzitting en de scharnieren mogen niet in een vochtige toestand worden achtergelaten. Een zachte doek is ideaal om ze te drogen. Contact van zitting, deksel en scharnieren met toiletreinigers moet worden vermeden. Laat het deksel en de toiletzitting altijd omhoog staan totdat het reinigingsmiddel is weggespoeld.