Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

'Feeling at home' met zachte tinten of krachtige kleurencombinaties

Villeroy & Boch: voor elke stijl een badkamer

Think pink! Durft u voor kleur te kiezen in uw badkamer?

De badkamer is uitgegroeid tot een dagelijkse ‘hideaway’ waar ontspanning centraal staat en waarbij de uitstraling steeds meer aansluit op de inrichting van de andere ruimtes in huis. En dus is de tijd van veilige en tijdloze keuzes passé. De opties qua materialen en prints zijn dan ook legio. En we maken hierin steeds spannendere keuzes.

Villeroy & Boch heeft de gekleurde wastafelcollectie Artis geïntroduceerd, waarmee de badkamer nét even een persoonlijker tintje krijgt. Voor een grootser kleurrijk statement zijn nu ook de vrijstaande baden beschikbaar in kleur. Villeroy & Boch biedt voor diverse badencollecties een ‘Colour on Demand’ service aan, met een keuze uit ruim 200 kleuren en een glanzende of matte finish. Gedurfde contrasten of ingetogen ton-sur-ton: alles is mogelijk.

Welke kleur wordt het?


Samenwerking met vtwonen 

Durf jij voor kleur te kiezen? Door deel te nemen aan een winactie van vtwonen in de maand september kun je een moderne Artis opzetwastafel in poederroze winnen. Breng met een Artis opzetwastafel kleur en exlusiviteit in je badkamer of gebruik het als een functioneel en stijlvol element in een slaapkamer of andere ruimte. Het exclusieve glazuur van het gekleurde buitenoppervlak is zijdemat, de binnenkom glanst in elegant Wit Alpin. Kijk voor de actie op vtwonen.nl en doe mee!

* Actie loopt van 1 - 23 september 2018